7 Απρ 2023

Η σκέψη του Κόντε για την επόμενη σεζόν - Τι σκοπεύει να κάνει ο Ιταλός προπονητής


Σε γνώριμα λημέρια βρίσκεται πλέον ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος περιμένει κάτι συγκεκριμένο.

Ο Ιταλός προπονητής αποτελεί παρελθόν για την Τότεναμ εδώ και λίγες εβδομάδες αφού ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να παραμείνει κι άλλο στην Αγγλία και επέστρεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο, όπου τον περίμεναν η σύζυγος και η κόρη του.

Ο Κόντε είναι πλέον μαζί με την οικογένειά του και αυτό ήταν που ήθελε πάνω απ' όλα, όπως είχε πει και στις δηλώσεις του. Από εκεί και πέρα, όμως, θέλει και κάτι ακόμη: Να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Το ξέρουν οι δημοσιογράφοι, το ξέρουν οι οπαδοί, το ξέρουν και στη διοίκηση του κλαμπ.

Είναι, όμως, εφικτό κάτι τέτοιο; Για το προσεχές καλοκαίρι, με τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα, μοιάζει δύσκολο κάτι τέτοιο. Οι μπιανκονέρι, όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι η προτελευταία του συμβολαίου του. Πολύ πιθανό, όμως, να είναι η τελευταία του στη Γιουβέντους.

Ο Κόντε, σύμφωνα με τους Ιταλούς, σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο για να χαρεί την οικογένειά του και να ξεκουραστεί, πριν επιστρέψει στη δουλειά. Και το γεγονός ότι σκέφτεται να μείνει έξω για ένα χρόνο, φέρεται να συνδέεται με την απόφαση της Γιουβέντους να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο με τον Αλέγκρι.

Αν είναι όντως έτσι, θα φανεί το προσεχές καλοκαίρι. Αν όντως ο Κόντε αποφασίσει να μείνει για ένα χρόνο έξω, θα σημαίνει ότι περιμένει τη Γιούβε.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου