14 Μαΐ 2023

Η μεγάλη μεταγραφή που πρέπει να κάνει η Γιούβε


Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν δείχνει κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει η Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Από το αν οι μπιανκονέρι θα αγωνιστούν στο Champions League ή στο Europa League ή δεν θα αγωνιστούν καθόλου στην Ευρώπη, θα κριθεί και το πώς θα κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο που έχουμε μπροστά μας. Η οδηγία που υπάρχει από την ιδιοκτησία πάντως είναι αυτή της λιτότητας ώστε να ισορροπήσει η κατάσταση μετά τις απώλειες των τελευταίων ετών.

Όπως και να έχει όμως, ακόμη κι αν η ομάδα δεν παίξει καθόλου στην Ευρώπη, υπολογίζοντας το χειρότερο σενάριο, το καλοκαίρι θα πρέπει να γίνει σίγουρα μια μεγάλη μεταγραφή. Θα πρέπει να έρθει σίγουρα ένας παικταράς για το κέντρο γιατί εκεί η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Δεν ήταν ούτως ή άλλως, απλά τώρα μπορεί να δυσκολέψει κι άλλο.

Ο Πογκμπά, δυστυχώς, έχει σοβαρό θέμα πλέον με τους τραυματισμούς ενώ ο Ραμπιό, όπως είναι γνωστό εδώ και μήνες, είναι πιο κοντά στην αποχώρηση παρά στην ανανέωση. Με λίγα λόγια, η Γιούβε θα χρειαστεί έναν καλό παίκτη στο κέντρο. 

Από εκεί και πέρα, αν θα είναι και ακριβοπληρωμένος ή όχι, είναι άλλο θέμα. Σίγουρα, πάντως, πρέπει να πάρει δυνατό χαφ. Πολύ δυνατό.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου