17 Μαΐ 2023

Πλησιάζει το φινάλε για τον τελευταίο μιας σπουδαίας φουρνιάς της Γιουβέντους


Ο τελευταίος μιας φουρνιάς που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι μετράει αντίστροφα για το τέλος.

Από την ομάδα που κατέκτησε 9 συνεχόμενα πρωταθλήματα, επίδοση που δεν θα επαναληφθεί στην Ιταλία, έχει παραμείνει μόνο ένας στους μπιανκονέρι και εννοούμε από τον πυρήνα, από τις βάσεις εκείνης της ομάδας.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος με τα καλά του και τα στραβά του, με τις σωστές ή τις λάθος αποφάσεις του, αγαπήθηκε. Και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού μιλάμε για έναν παίκτη που πρόσφερε πολλά και για πολλά χρόνια. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός ότι έφτασε τις 500 συμμετοχές και θα τις ξεπεράσει. 

Όπως λοιπόν είπε σε συνέντευξη του, η επόμενη σεζόν, τελευταία του συμβόλαιο του, θα είναι και η τελευταία του στο ποδόσφαιρο. Ή τουλάχιστον η τελευταία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, γιατί δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Τζόρτζιο Κιελίνι και να πάει για ένα χρόνο στις ΗΠΑ.

Ακόμη κι έτσι να γίνει πάντως, ο Μπονούτσι φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του: Θα γίνει προπονητής. Αν θα γίνει και τόσο καλός ώστε να δουλέψει και στη Γιουβέντους κάποια στιγμή, θα το δούμε...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου