8 Ιουν 2023

Δύσκολη εξίσωση η νέα επιθετική γραμμή της Γιούβε: Οι δύο που μάλλον φεύγουν, ο ένας που θέλει ο Αλέγκρι


Ο Αρκάντιους Μίλικ αναμένεται να αποχωρήσει, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μάλλον θα πωληθεί αφού παραμένει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ο προπονητής έχει κάνει την εισήγηση του για τον επιθετικό που θα πρέπει να αποκτηθεί.

Η απόφαση της διοίκησης να συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή θα φέρει αλλαγές στο ρόστερ αφού υπάρχουν παίκτες που δεν την παλεύουν μαζί του. Ένας από αυτούς είναι ο Βλάχοβιτς, ο οποίος υποφέρει από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Δεν θα πρέπει επομένως να μας προκαλέσει έκπληξη ενδεχόμενη πώληση του Σέρβου φορ μέσα στο καλοκαίρι, με δεδομένο ότι δεν έχει καμία διάθεση να περάσει τα ίδια και τη νέα σεζόν. Παράλληλα, τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πάρθηκε η απόφαση να μην αποκτηθεί με αγορά ο Μίλικ επειδή ο Αλέγκρι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του τους τελευταίους μήνες.

Με λίγα λόγια, η Γιούβε θα πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει επιθετικό μέσα στο καλοκαίρι και ο Αλέγκρι έχει κάνει την εισήγησή του στη διοίκηση: Αλβαρο Μοράτα. Αυτόν θέλει για... τρίτη φορά ο προπονητής, ο οποίος έχει ζητήσει και την ανανεωση του Κουαδράδο.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου