10 Ιουν 2023

Ο παίκτης που ξενέρωσε αφάνταστα με την παραμονή Αλέγκρι και οι φήμες για πώληση


Οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι στα όρια τους μετά την απόφαση για παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και η απόφαση για έναν συγκεκριμένο παίκτη μπορεί να φέρει τεράστιες αντιδράσεις.

Όταν ένας προπονητής χάνει τα αποδυτήρια, όταν οι παίκτες του δεν τον στηρίζουν άλλο, το καλύτερο για όλους είναι να αποχωρήσει. Είτε με δική του απόφαση, είτε με απόλυση. Στην προκειμένη περίπτωση οι μπιανκονέρι πάνε να ανατρέψουν κάθε λογική αφού αποφασίζουν να κρατήσουν έναν προπονητή που δεν θέλουν ούτε οι παίκτες, ούτε οι οπαδοί αλλά ούτε και οι ίδιοι οι διοικούντες, απλά και μόνο για οικονομικούς λόγους.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, αποτελεί εγγύηση αποτυχίας αλλά η Γιουβέντους είναι η μοναδική ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που δεν έχει ούτε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου στη διοίκηση της εδώ και μήνες, οπότε πώς να το καταλάβουν αυτό;

Θα το καταλάβουν, όμως, τι κάνουν, αν αποπειραθούν να πουλήσουν τον Φεντερίκο Κιέζα. Ο διεθνής Ιταλός εξτρέμ είναι ένας από τους (πολλούς) παίκτες που ξενέρωσαν με την παραμονή του Αλεγκρι και ήδη υπάρχουν φήμες για διερευνητικής κρούσεις ομάδων από Αγγλία. Καλό θα είναι λοιπόν αυτές οι κρούσεις να παραμείνουν διερευνητικής γιατί αν η Γιούβε πουλήσει μέσα στο καλοκαίρι Βλάχοβιτς - Κιέζα επειδή δε θέλει να απολύσει για οικονομικούς λόγους τον Αλέγκρι, η σεζόν θα έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου