27 Ιουλ 2023

Ο Λουκάκου θέλει να υπογράψει στη Γιούβε αλλά πρέπει να πουληθεί κάποιος επιθετικός πρώτα


Ξεκάθαρος ήταν ο Ρόμελου Λουκάκου προς την Τσέλσι σε ό,τι αφορά το μέλλον του. 

Ο Βέλγος φορ ήταν να παραμείνει στην Ιντερ, η οποία σχεδίαζε να τον αγοράσει από τους Λονδρέζους, αλλά όταν ήρθε η κλήση της Γιουβέντους κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Έτσι, κινούμενος με οδηγό τη λογική, απέρριψε τους Μιλανέζους και συμφώνησε με τους μπιανκονέρι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εξέλιξη από τότε.

Ο λόγος; Δεν έχει υπάρξει πώληση κάποιου επιθετικού της Γιούβε, άρα ο Λουκάκου θα πρέπει να περιμένει. Και θα περιμένει για όσο χρειαστεί, λένε τα ρεπορτάζ σε Ιταλία και Αγγλία. 

Ο Βέλγος έχει κάνει σαφές στην Τσέλσι, αναφέρουν τα ΜΜΕ στις δύο χώρες, ότι θέλει να παίξει στη Γιουβέντους και μόνο, οπότε απορρίπτει τις προτάσεις που γίνονται συνεχώς από τη Σαουδική Αραβία και θα απορρίψει και όσες γίνουν από εδώ και πέρα, περιμένοντας την ειδοποίηση για να ταξιδέψει στο Τορίνο. 

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι ο Λουκάκου όντως θα υπογράψει στη Γιουβέντους και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επιθετικός που θα φύγει για να του κάνει χώρο. Ή ο Βλάχοβιτς ή ο Κιν ή ο Μίλικ.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου