29 Ιουλ 2023

Πότε θα χτυπήσει η Γιούβε την πόρτα της Παρί για τον Ντοναρούμα


Είναι πιθανό η Γιουβέντους να προχωρήσει σε αλλαγή τερματοφύλακα φέτος; Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι και αναφέρεται ξανά το όνομα του Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Θεωρητικά, οι μπιανκονέρι δεν ψάχνονται για αλλαγή στο τέρμα, αφού ο Βόιτσεκ Σέζνκ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του ενώ παράλληλα κανείς στην ομάδα δεν έχει κάποιο παράπονο από αυτόν. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό για να σταματήσουν τα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία λένε το εξής: Είναι πιθανό να σκάσει πρόταση από τη Μπάγερν Μονάχου για τον Πολωνό πορτιέρε.

Αν συμβεί αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τεθεί όντως θέμα πώλησης του. Και αν τεθεί θέμα πώλησης του Σέζνι, οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι η Γιουβέντους θα μιλήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ντοναρούμα, ο οποίος πρόσφατα έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι. Αυτή, φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Ιταλού τερματοφύλακα συνδέεται με τη Γιούβε, η οποία θα μπορούσε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2021, όταν υπήρχε συμφωνία μαζί του, αλλά τελικά ο Αλέγκρι μπλόκαρε τα πάντα.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

1 σχόλιο:

  1. Αυτός πάει να γίνει σιγά-σιγά παλαίμαχος. Εκτός αν του δώσουμε το κίνητρο που ψάχνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή