21 Ιουλ 2023

Η πρώτη διαφωνία ανάμεσα σε Αλέγκρι - Τζούντολι για τη φιλοσοφία της ομάδας


Οι πρώτες διαφωνίες ανάμεσα στον Κριστιάνο Τζούντολι και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχουν ήδη φανεί, αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Πριν καν αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής τα ιταλικά ΜΜΕ έγραφαν για μια δύσκολη συνύπαρξη με τον προπονητή, ο οποίος προτιμούσε άλλον σε αυτή τη θέση και όχι τον Τζούντολι. Η ιδιοκτησία, όμως, αποφάσισε να προσλάβει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Νάπολι, οπότε ο Αλέγκρι καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. 

Ανάμεσα στους δύο, πάντως, υπάρχουν ήδη διαφωνίες σημειώνουν οι Ιταλοί, τονίζοντας ότι οι διαφωνίες αφορούν στους νέους παίκτες, τους μικρούς που προωθήθηκαν πέρυσι στην πρώτη ομάδα.

Ο Τζούντολι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι υπέρ του να μη χάσει η Γιουβέντους τον έλεγχο των μικρών. Επειδή, δηλαδή, την παραμονή τους στην ομάδα ή τον δανεισμό για κάποιους ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν σε ένα χρόνο πιο έτοιμοι. Ο Αλέγκρι, από την άλλη πλευρά, προτιμάει, λένε, να πωληθούν οι μικροί για να μη θυσιαστεί κάποιος από τους μεγάλους, από τους έτοιμους παίκτες.

Διαφωνίες που μοιάζουν λογικές στον ιταλικό Τύπο για τον εξής λόγο: Ο Τζούντολι κάνει πλάνο για αρκετά χρόνια ενώ ο Αλέγκρι ενδιαφέρεται μόνο για τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία του στην ομάδα.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου