30 Ιουν 2023

Γρίφος η περίπτωση Μπονούτσι: Πλησιάζει το τέλος μιας εποχής;


Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να έχουμε και μια αποχώρηση που θα σημάνει το οριστικό τέλος μιας εποχής για τη Γιουβέντους.

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και θα συνεχίσει για άλλους δύο μήνες, οπότε είναι πολλά αυτά που θα γραφτούν, θα ειπωθούν, θα γίνουν σε αυτό το διάστημα. Παίκτες θα έρθουν, παίκτες θα φύγουν, παίκτες θα μιλήσουν χωρίς να υπογράψουν και όλα τα σχετικά.

Μέσα σε όλα αυτά, όμως, ενδέχεται να έχουμε και το οριστικό τέλος μιας εποχής για τη Γιούβε. Μιας ωραίας εποχής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά ρεπορτάζ, η διοίκηση ενημέρωσε τον Λεονάρντο Μπονούτσι ότι δεν έχει πλέον κεντρικό ρόλο στην ομάδα, ότι ευχαρίστως μπορεί να παραμείνει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αλλά αν προκύψει και κάποια πρόταση που θα του αρέσει δεν θα του σταθεί κανείς εμπόδιο.

Με λίγα λόγια, η Γιουβέντους είπε στον Μπονούτσι ότι δεν της είναι απολύτως απαραίτητος πλέον και αν αποχωρήσει θα έχει αποχωρήσει και ο τελευταίος από τη βάση της ομάδας που κατέκτησε 9 συνεχόμενα πρωταθλήματα διαλύοντας όλα τα ρεκόρ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου