25 Αυγ 2023

Γιατί είναι σημαντικό ποια θα είναι η 11άδα που θα παρατάξει ο Αλέγκρι απέναντι στην Μπολόνια


Η 11άδα που θα παρατάξει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς με την Μπολόνια, αν και βρισκόμαστε μόλις στης 2η αγωνιστική, θα δείξει κάποια πράγματα για τη φετινή Γιουβέντους.

Από το 2021, όταν και επέστρεψε στους μπιανκονέρι, ο Μαξ έκανε κάτι που δεν είχε κάνει κανένας προπονητής: Σε 109 αγώνες παρέταξε 109 διαφορετικές 11άδες! Έφταιγε μόνο αυτό για το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα; Όχι, αλλά σίγουρα ήταν και αυτός ένας λόγος, σημαντικός λόγος. 

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα ιταλικά Μέσα, ο Αλέγκρι είναι έτοιμος να βάλει τέλος σε αυτό το σερί παρατάσσοντας κόντρα στη Μπολόνια την ίδια 11άδα με τον αγώνα στο Ούντινε όπου η νίκη ήρθε με πολύ καλή απόδοση. Μέχρι την Κυριακή, βέβαια, πολλά μπορεί να αλλάξουν αλλά τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της ίδιας 11αδας για δεύτερο σερί παιχνίδι. 

Αν συμβεί αυτό, τότε είναι προφανές ότι ο Αλέγκρι αλλάζει άποψη για κάποια πράγματα. Και με ένα παιχνίδι την εβδομάδα φέτος, αν η ομάδα αποκτήσει επιτέλους ομοιογένεια μπορεί τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένει κανείς. Φίλος ή εχθρός...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου