29 Αυγ 2023

Μεγαλώνει η δυσαρέσκεια των οπαδών κατά της διοίκησης - Τι τους έκανε έξαλλους


Οι οπαδοί της Γιουβέντους δε στηρίζουν τη διοίκηση του κλαμπ και απέκτησαν ακόμη ένα λόγο μετά το ματς με την Μπολόνια.

Η διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι, με τα σωστά της και τα λάθη της, είχε τη στήριξη του κόσμου. Όχι καθολική αποδοχή, αφού με τους ultras οι σχέσεις ήταν και είναι οι χειρότερες, αλλά η πλειοψηφία ήταν υπέρ και αυτό φαινόταν είτε στο γήπεδο είτε στα social media.

Μετά την παραίτηση του Ανιέλι όμως και την επιστροφή της ομάδας υπό τον έλεγχο του Τζον Ελκαν το κλίμα είναι βαρύ για τη διοίκηση. Σε αυτό φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι οι επιλογές του Ελκαν δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα την τιμωρία για παραβίαση νόμου που δεν υπάρχει και κατ' επέκταση την απουσία από το Champions League.

Τώρα, όπως αναφέρει σε σχετικό θέμα και η Tuttosport, η οποία αφιέρωσε αυτό θέμα το πρωτοσέλιδο της, απέκτησαν ακόμη ένα λόγο: Το γεγονός ότι η διοίκηση δεν αντιδράει σε καμία κατηγορία.

Στο ματς με τη Μπολόνια έγιναν δύο πέναλτι. Ένα υπέρ της Γιούβε στο πρώτο ημίχρονο, ένα υπέρ των φιλοξενούμενων στο δεύτερο. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάνενα από τα δυο και τα ΜΜΕ, φυσικά, ξέχασαν αυτό υπέρ των μπιανκονέρι και εστιάζουν σε αυτό υπέρ της Μπολόνια, παρουσιάζοντας και πάλι τη Γιουβέντους ως ευνοημένη.

Το γεγονός λοιπόν ότι η διοίκηση δεν αντιδράει ούτε σε αυτό, έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς. Μεταγραφές δεν έγιναν, ανακωχή με τους οργανωμένους δεν έγινε, η τιμωρία για την αστεία υπόθεση Plusvalenza δεν αποφεύχθηκε, υπεράσπιση της ομάδας επικοινωνιακά δεν υπάρχει, οπότε πώς να στηρίξει ο κόσμος τον Ελκαν; Ειδικά από τη στιγμή που έχει χρεώσει σε αυτόν και τα γεγονότα του 2006...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου