3 Αυγ 2023

Θα αξιοποιηθεί από τη Γιούβε ο Μπουφόν; Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο


Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έβαλε τέλος στη θρυλική καριέρα του και είναι ένα θέμα πλέον το αν θα τον αξιοποιήσει ποτέ η Γιουβέντους.

Στα 45 του χρόνια ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών αποφάσισε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και κρέμασε τα γάντια του. Μια απόφαση που προκάλεσε αποθέωση από όλο τον κόσμο και παράλληλα έφερε στο προσκήνιο την πρόταση που του έχει κάνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για να αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Τζανλούκα Βιάλι στην εθνική Ιταλίας.

Μια πρόταση που αρέσει στον Μπουφόν, με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να είναι υπέρ του να πει «ναι». Και φυσικά δεν έχει κανείς κανένα πρόβλημα με αυτό. Το πρόβλημα θα είναι αν στο μέλλον η Γιουβέντους δεν αξιοποιήσει τον Τζίτζι, αν δεν τον καλέσει κοντά της αξιοποιώντας την προσωπικότητα του, το εκτόπισμα του. Και αυτός ο κίνδυνος είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Ο Μπουφόν, όπως ξέρουμε όλοι, είναι κολλητός του Αντρέα Ανιέλι, με τον οποίο εδώ και λίγα χρόνια έχει γίνει και κουμπάρος. Πόσο πιθανό, επομένως, είναι το να τον καλέσει για συνεργασία ο Τζον Ελκαν; Εξαιρετικά δύσκολο, όπως λέγεται. Εκτός κι αν έχει επιστρέψει στην ομάδα ο Ανιέλι. Σενάριο που επίσης δε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Οπότε; Αδιέξοδο στον ορίζοντα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου