5 Σεπ 2023

Μια συζήτηση που μπορεί ν' αλλάξει τα πάντα για τον Πογκμπά: Είτε θετικά, είτε αρνητικά


Συνάντηση με την μάνατζερ του Πολ Πογκμπά θα έχει τις επόμενες μέρες ο Κριστιάνο Τζούντολι, με τη Γιουβέντους να περιμένει μια... κίνηση αγάπης από τον Γάλλο.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Πογκμπά δέχθηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας αλλά τις απέρριψε όλες, έχοντας ως στόχο να βρει ξανά τον καλό του εαυτό και να αποδείξει στη Γιούβε ότι μπορεί να προσφέρει, να γίνει ξανά απαραίτητος, κομβικός για την ομάδα. Να δείξει ότι τα προβλήματα τραυματισμών ανήκουν στο παρελθόν και είναι ξανά ένας... κανονικός ποδοσφαιριστής.

Επειδή, όμως, ακόμη δεν είναι σε αυτή την κατάσταση, στο Τορίνο θέλουν να του χαμηλώσουν το συμβόλαιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος χαφ παίρνει 8 εκατ. ευρώ ετησίως και προβλέπονται άλλα 2 σε μπόνους. Το πάγιο πόσο λοιπόν, τα 8 εκατ. ευρώ ετησίως, η Γιουβέντους θέλει να το μειώσει και αυτό θα πει ο Τζούντολι στη Ραφαέλα Πιμέντα στη συνάντηση που θα έχουν. Η πρόταση, βασικά, θα είναι η εξής: Ο Πογκμπά να φτάνει στα 8 εκατ. ευρώ ετησίως μέσω ατομικών και ομαδικών μπόνους και όχι να είναι στάνταρντ αυτό το ποσό.

Αν η απάντηση από την πλευρά του Γάλλου είναι θετική, τότε όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Αν, όμως, η απάντηση είναι αρνητική, τότε ο Πολ θα πρέπει να κάνει... θαύματα μέσα στη σεζόν για να μη βρεθεί στην πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι του 2024, μόλις δύο χρόνια μετά την επιστροφή του.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου