4 Σεπ 2023

Ο Φεντερίκο Κιέζα δεν κάνει σκέψεις για μεταγραφή αλλά θέλει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιούβε


Ο Φεντερίκο Κιέζα έχει αρχίσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν σκοράροντας και στο ματς με την Εμπολι και ο μάνατζερ του είναι ήδη σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους.

Ο διεθνής Ιταλός άσος είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη φετινή Γιούβε έχοντας αναλάβει πλέον χρέη δεύτερου επιθετικού και το θέμα είναι να αποδειχθεί πολύ σημαντικός για το μέλλον. Γι' αυτό τον λόγο, όπως αναφέρουν ιταλικά ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο Τζούντολι είναι ήδη σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του, Φαλί Ραμαντανί.

Το θέμα, βασικά, είναι το εξής: Ο Κιέζα έχει συμβόλαιο ως το 2025, άρα στο τέλος της σεζόν οι μπιανκονέρι δε θα είναι σε θέση ισχύος στις συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες αν υπάρξει μια πολύ καλή πρόταση και αν θέσει και θέμα μεταγραφής ο παίκτης. Έτσι, ο στόχος είναι ο εξής: Να προστεθεί ακόμη ένας χρόνος συμβολαίου με τα ίδια λεφτά που παίρνει τώρα, να επεκτείνει δηλαδή ως το 2026, ώστε να μπορέσουν μετά οι δύο πλευρές να συζητήσουν με ηρεμία, χωρίς να πιέζει ο χρόνος, για μια... κανονική ανανέωση. 

Προς το παρόν, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, ο Τζούντολι έχει εξασφαλίσει την υπόσχεση του μάνατζερ του Κιέζα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ως ελεύθερος αν αντί για ανανέωση προκύψει τελικά επιθυμία διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παράλληλα, ο μάνατζερ του Ιταλού άσου φέρεται να είπε στον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους ότι ο παίκτης είναι μια χαρά στο Τορίνο, ότι -μέχρι τώρα τουλάχιστον- δεν κάνει σκέψεις για μεταγραφή και ότι η ανανέωση, η κανονική ανανέωση του συμβολαίου του, θα είναι πάρα πολύ κοντά αν γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας.

Προς το παρόν αυτός είναι ο Πολ Πογκμπά που παίρνει 10 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους αλλά αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία σεζόν του Γάλλου αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει οριστικά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει από το περσινό καλοκαίρι.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου