17 Οκτ 2023

Στο στόχαστρο της Γιούβε ο Πιότρ Ζιελίνσκι - Έχει γίνει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή


Η Γιουβέντους επικοινώνησε με παίκτη της Νάπολι και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Οι μπιανκονέρι θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση τουλάχιστον ενός χαφ τον Ιανουάριο και παράλληλα θα επιχειρήσουν και το προσεχές καλοκαίρι να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Κεφρέν Τουράμ της Νις αποτελεί τον βασικό στόχο για τότε.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι στο Τορίνο δεν εξετάζουν και κάποιες ευκαιρίες. Και τέτοια μπορεί, για παράδειγμα, να αποδειχθεί ο Πιότρ Ζιελίνσκι. Ο Πολωνός χαφ της Νάπολι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ο Κριστιάνο Τζούντολι τον ξέρει, φυσικά, πάρα πολύ καλά. Έτσι, επικοινώνησε μαζί του και με τον μάνατζερ του για αν ενημερωθεί για το πώς έχουν τα πράγματα.

Αυτό, λοιπόν, που έμαθε ο τεχνικός διευθυντής της Γιούβε είναι το εξής: Ο Ζιελίνσκι είναι σε συζητήσεις με τη Νάπολι για την ανανέωση του συμβολαίου του και περιμένει εξελίξεις μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αν δεν υπάρξουν αυτές, τότε θα συζητήσει... κανονικά και με το νόμο με τη Γιουβέντους, η οποία τον βλέπει σαν μια ευκαιρία και όχι σαν βασικό στόχο για το καλοκαίρι του 2024. Αυτός είναι ο Τουράμ.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου