19 Οκτ 2016

Η Μπόκα Τζούνιορς πάει να «δαγκώσει» τη Γιουβέντους στη μεταγραφή του Μπετανκούρ

Η Μπόκα Τζούνιορς επιβεβαίωσε ότι η Γιουβέντους θα αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μπετανκούρ αλλά τα μπερδεύει σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

Ο Μπέπε Μαρότα έχει πει το προηγούμενο διάστημα ότι οι μπιανκονέρι θα κάνουν χρήση της οψιόν απόκτησης του 19χρονου Ουρουγουανού μέσου και αυτό που ξέραμε, από όσα έγραφαν οι Ιταλοί όλο αυτό το διάστημα, ήταν ότι η οψιόν απόκτησης του είναι στα 9,4 εκατ. ευρώ.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Μπόκα, Ντανιέλ Αντζέλιτσι, τα λένε κάπως διαφορετικά πάντως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. «Εχω μιλήσει με τους διοικούντες την Γιούβε και μου είπαν ότι θα κάνουν χρήση της οψιόν για τον Μπετανκούρ, τον οποίο ήθελε και η Μίλαν το καλοκαίρι ενώ μας έχουν ρωτήσει και οι Ρεάλ Μ. και Μάντσεστερ Γ.


Μετά το ματς με τη Σεβίλλη για το Champions League (Νοέμβριο) θα ταξιδέψω στο Τορίνο για να συναντηθώ με τη Γιουβέντους και να κλείσουμε το θέμα. Μιλάμε για 7,5 εκατ. ευρώ για το 50% του παίκτη», είπε ο πρόεδρος των Αργεντίνων.

Προφανώς οι μπιανκονέρι δεν θα πέσουν έξω αν δώσουν 15 αντί για 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Μπετανκούρ αλλά προκαλεί εντύπωση το πώς άλλαξαν ξαφνικά οι οικονομικοί όροι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου