19 Οκτ 2016

Ο γενικός διευθυντής της Σίτι επιχειρεί να εκθέσει τον Μπονούτσι: Μας κάλεσε και μας είπε ότι θέλει να έρθει στο Μάντσεστερ

Ο γενικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο «όχι» που άκουσε από τη Γιουβέντους για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Με αφορμή τον αγώνα των Αγγλων με την Μπαρτσελόνα για το Champions League, ο Φεράν Σοριάνο μίλησε στο Radio Catalunya και εκεί προσπάθησε να... διαφημίσει όσο μπορεί την ομάδα του, λέγοντας ότι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στη Σίτι...

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Σοριάνο συμπεριέλαβε και τον Μπονούτσι, λέγοντας ότι το καλοκαίρι ήθελε να συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά η Γιούβε ήταν αμετακίνητη.


«Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να έρθουν στη Σίτι, θέλουν να δουλέψουν με τον Γκουαρντιόλα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μπονούτσι, ο οποίος το καλοκαίρι μας κάλεσε και μας είπε ότι θέλει να έρθει. Μίλησα στη συνέχεια με τη Γιουβέντους αλλά ο Φάμπιο Παράτιτσι, ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ, ήταν κάθετα αρνητικός. Δεν τον πουλάνε», είπε ο Σοριάνο.

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο Λεονάρντο είπε πριν λίγες εβδομάδες, με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι κάποια στιγμή η πρόταση της Σίτι τον έβαλε σε σκέψεις αλλά μετά, όπως είπε, θυμήθηκε όσα ονειρευόταν από πιτσιρικάς για τη Γιουβέντους και αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά και να δεσμευτεί για πάντα -με το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζεται- με τους μπιανκονέρι. Είναι λίγο διαφορετικό αυτό από το... πήρε τηλέφωνο ο Μπονούτσι τους Αγγλους και τους είπε ότι θέλει να πάει εκεί.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου