4 Ιαν 2015

Ένας κύριος στην Κυρία

Ο Κάρλος Τέβες μπήκε στην καρδιά των Γιουβεντίνων για τις εμφανίσεις του και τα γκολ του. Σε αυτά, όμως, θα πρέπει να προστεθεί και η αντρίκεια συμπεριφορά του.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

«Παικταράς αλλά τρελός», ήταν το πιο light από όσα έλεγαν και έγραφαν για τον Αργεντίνο οι μη Γιουβεντίνοι, όταν πατούσε στο Τορίνο το καλοκαίρι του 2013. Η απόφαση του να πάρει την φανέλα με το Νο10, που είχε μείνει ορφανή για ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Ντελ Πιέρο, προκάλεσε νέες συζητήσεις αλλά ο Τέβες ήξερε πολύ καλά τι έκανε.

Κανείς δεν είχε την απαίτηση από αυτόν να γίνει σύμβολο και αρχηγός αλλά όλοι ήλπιζαν ότι θα τιμούσε με τον καλύτερο τρόπο το 10. Και το τιμάει! Μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Η συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες και στην οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς το καλοκαίρι του 2016, όταν λήγει το συμβόλαιο του με τους μπιανκονέρι, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει.

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να ανανεώσει έστω για ακόμη ένα χρόνο αλλά ο Τέβες ξέρει ποιος είναι και τώρα θα το καταλάβει και όλος ο κόσμος. Ολα αυτά τα χρόνια που είναι στην Ευρώπη, άκουσε πολλούς να λένε πολλά για αυτόν. Κακομαθημένος, ντίβα, αναξιόπιστος, τρελός, ψυχάκιας, βόμβα στα αποδυτήρια κλπ...

Ο Κάρλος Τέβες, εκτός από παικταράς, είναι πραγματικός Κύριος απέναντι στην Κυρία και έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα όλοι. «Υπέγραψα στη Γιουβέντους για τρία χρόνια και θέλω να είναι τα καλύτερα μου στην Ευρώπη γιατί θα είναι και τα τελευταία μου. Το 2016 θα επιστρέψω στην Μπόκα για να κλείσω εκεί την καριέρα μου» είχε πει όταν υπέγραφε και τηρεί τον λόγο του.

Το κάνει, μάλιστα, με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει στη Γιούβε ενάμιση χρόνο για να βρει τον καλύτερο διάδοχο. Τι πιο επαγγελματικό και πιο αντρίκειο από αυτό; Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στους «μπιανκονέρι» δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα σε κανέναν.

Ο τρόπος, μάλιστα, με τον οποίο υποδέχθηκαν οι τιφόζι αυτή τη συνέντευξη-ανακοίνωση του «Απάτσι», αποδεικνύει το πόσο σωστός είναι ο Αργεντίνος. Για τον οποίο, το μόνο λάθος ενδεχομένως, είναι ότι δεν είχε φορέσει πριν χρόνια τα μπιανκονέρι, χαραμίζοντας τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην Αγγλία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου