8 Ιαν 2015

Μετά τον Τέβες, το χάος στο γκολ

Ο Σνάιντερ λένε ότι πλησιάζει στο Τορίνο και σίγουρα θα βοηθήσει αλλά καλό θα είναι να βρεθεί ο τρόπος για να πλησιάσουν στο γκολ και οι άλλοι, πλην Τέβες, επιθετικοί.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Ο Αργεντίνος έκανε το καθήκον του και στο ματς με την Ιντερ, έχει ήδη φτάσει στα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, έχει βάλει άλλα 3 στο Champions League και αυτός ήταν που έβαλε και τα 2 στο Σούπερ Καπ.

Η σεζόν που κάνει μέχρι τώρα ο Αργεντίνος είναι καλύτερη και από την περσινή οπότε όλα είναι καλά. Ολα είναι καλά, για την ακρίβεια, σε ό,τι αφορά τον ίδιο γιατί από εκεί και πέρα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και φαίνεται.

Ο Γιορέντε άρχισε την σεζόν με σαφή εντολή να παίζει με πλάτη στην εστία και αυτό συνεχίζεται ακόμη. Ο Αλέγκρι ζητάει από αυτόν να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά και αυτό έχει -και δεν θα γινόταν να μην έχει- επιπτώσεις στην ομάδα.

Ειδικά όσο ο Βιντάλ ήταν πεσμένος, γιατί στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, η Γιουβέντους ήταν πολύ προβλέψιμη σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Τέβες και... Αγιος ο Θεός!

Ολόκληρη σεζόν, όμως, δεν μπορεί να βγει έτσι. Τη λύση θα μπορούσε να την δώσει ο Μοράτα αλλά ο Ισπανός ακόμη δεν έχει βάλει κάποιο καθοριστικό γκολ και γενικά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Ο Ισπανός δείχνει να μην μπορεί να βρει ρυθμό όσο μπαίνει ως αλλαγή αλλά δείχνει και να μην μπορεί να παίξει το ξύλο που παίζει ο Γιορέντε με τους αντίπαλους αμυντικούς, πράγμα που σημαίνει ότι η Γιουβέντους έτσι τους χάνει και τους δύο.

Με τον Τζοβίνκο να μην υπολογίζεται ουσιαστικά μετά την απόφαση του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο ώστε να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι και όχι με πώληση τώρα για να πάρει λεφτά η ομάδα και με τον Κομάν να μην είναι επιθετικός αλλά εξτρέμ, οι λύσεις μπροστά έχουν περιοριστεί αρκετά. Τόσο ώστε να μην είναι και υπερβολικό να πει κάποιος ότι θα έπρεπε η Γιουβέντους να δει μήπως μπορεί να βρει κάτι καλό για την επίθεση άμεσα.

Ο Τέβες σκοράρει με σταθερό ρυθμό και λογικά θα συνεχίσει να το κάνει γιατί είναι παικταράς. Αν δεν πάρει και βοήθειες από κάποιον άλλον, όμως, το πρόβλημα κάποια στιγμή θα μεγαλώσει και θα φανεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου