15 Ιουν 2015

Ο Τέβες φέρνει τα πάνω-κάτω στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Γιούβε

Μέσα σε αυτό το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στη Γιουβέντους, γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν τους επιτυχημένους από τους αποτυχημένους στο ποδόσφαιρο, όπως και σε όλες τις δουλειές, οπότε στο Τορίνο μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για όσες κινήσεις έχουν κάνει την τελευταία τετραετία.

Κινήσεις με τις οποίες εμείς, οι οπαδοί, μπορεί να μην συμφωνούσαμε αρκετές φορές αλλά τελικά τα αποτελέσματα τους δικαίωσαν οπότε... αυτοί ξέρουν καλύτερα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς λάθος να πει κάποιος ότι υπάρχει και μια ανησυχία.

Η Γιουβέντους υπολόγιζε ότι θα ήταν εύκολο αυτό το καλοκαίρι υπό την έννοια πως θα έκανε 3-4 κινήσεις και θα έκλεινε με τις μεταγραφές. Το θέμα Τέβες, όμως, απειλεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα καθώς όλοι περίμεναν ότι θα παρέμενε σίγουρα και για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Αργεντίνος, όμως, σκέφτεται σοβαρά να φύγει από φέτος για την Μπόκα Τζούνιορς και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα χειριστούν οι διοικούντες αυτό το θέμα.

Η αποχώρηση του καλύτερου επιθετικού της ομάδας, αυτού που έβαλε φέτος 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αυτού που έγινε ο ηγέτης στην πορεία προς το Βερολίνο, δεν είναι κάτι που λύνεται εύκολα... Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν λύνεται... αργά.

Ο Τέβες θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα την Γιουβέντους για την απόφαση του και από εκεί και πέρα η διοίκηση θα πρέπει να κάνει την καλύτερη επιλογή. Οχι μόνο αγωνιστικά αλλά και επικοινωνιακά αφού ήρθε η ώρα, πλέον, να αποκτηθεί ένα όνομα που θα φτιάξει τον κόσμο και θα στείλει μηνύματα, διαφόρων τύπων, παντού.

Η απόκτηση του Ντιμπάλα είναι μια εξαιρετική κίνηση για το παρόν και το μέλλον, η παραμονή του Μοράτα είναι ακόμη πιο σημαντική, η προσθήκη του Κεντίρα στα χαφ είναι πολύ καλή. Δεν αρκούν, όμως.

Η Γιουβέντους θα μπει στη νέα σεζόν με στόχο την σταθεροποίηση στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι ακόμη πιο δυνατή σε σχέση με φέτος.

«Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να δυναμώσεις μια τόσο δυνατή ομάδα», λέει και ξαναλέει σωστά ο Μαρότα αλλά θα πρέπει να προσέξει για να μην βγει από τη μεταγραφική περίοδο αποδυναμωμένη η ομάδα. Οχι τίποτα άλλο αλλά όταν υπάρχει ευτυχία, είναι πιο δύσκολο να κρίνεις με καθαρό μυαλό όλα τα δεδομένα. Και η Γιουβέντους είναι, πλέον, στο σημείο που δεν επιτρέπονται λάθη.

Δεν επιτρέπεται να χαθεί η παραμικρή ευκαιρία…

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ GRUPPO GRECO ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ GOBBO ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΟΥΣ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή