8 Ιουν 2015

Η Famiglia Bianconera και το Gruppo Greco έχουν πλέον κοινή πορεία

Η μοναδικότητα συναντά το διαφορετικό, το νέο, την πρωτοπορία. Οι καλές ιδέες πάντα υποστηρίζονται από το Gruppo Greco και αυτό συμβαίνει με τη Famiglia Bianconera.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους και η Famiglia Bianconera ανακοινώνουν την από κοινού συνεργασία τους με το εγχείρημα της ασπρόμαυρης οικογένειας να εξελίσσεται και να εντάσσεται στον σύνδεσμο που έφερε και καθιέρωσε την έννοια της οικογένειας της Γιουβέντους στην Ελλάδα.

Από σήμερα, το blog της Famiglia Bianconera θα είναι ο ειδησεογραφικός ιστότοπος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους. Στη Famiglia Bianconera, εκτός από τις ειδήσεις της Γιουβέντους, θα μπορείτε να διαβάζετε τη δική της -ξεχωριστή- αρθρογραφία.

Ποιοτικά κείμενα και απόψεις, με σεβασμό στον αναγνώστη και φρασεολογία που αξίζει στους οπαδούς της Μεγάλης Κυρίας. Το DNA των τιφόζι της Γιουβέντους συναντά τη δυναμική, τη συμμαχία, την πρωτοπορία. Όπως έχει μάθει ο κόσμος της Γιουβέντους εδώ και 10 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες
Το blog του Gruppo Greco
Η σελίδα στο facebook του Gruppo Greco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.