25 Ιουλ 2015

Πώς υποδέχτηκε ο ιταλικός Τύπος την φιλική ήττα της Γιούβε από την Μπορούσια

Η πρώτη εμφάνιση της νέας Γιουβέντους αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον αφού ο αντίπαλος ήταν δυνατός και το φιλικό είχε αυξημένη δυσκολία. Οι Ιταλοί είναι λάτρεις της κριτικής και της ανάλυσης.

Ας δούμε πώς υποδέχτηκαν οι τρεις κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες την ήττα της ομάδας μας από την Μπορούσια.

Η Gazzetta dello Sport στέκεται στο σκορ του αγώνα και ποιοι έκαναν το 2-0 ενώ κάνει μέτρια έως κακή κριτική στα νέα αποκτήματα που αγωνίστηκαν, με κάποια καλά λόγια για τον Ντιμπαλά. Ο Αλέγκρι δεν πρέπει να αισθάνεται ανακουφισμένος, πάντως, συμπληρώνει η εφημερίδα.

Ο τίτλος της Tuttosport είναι χαρακτηριστικός. «Η δουλειά είναι σε εξέλιξη», γράφει η εφημερίδα του Τορίνο θυμίζοντας σε όλους πως η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας.

«Απογοητευτικό το πρώτο τεστ για τους μπιανκονέρι», γράφει η Corriere dello Sport έχοντας ένα πολύ πιο αυστηρό τόνο για την ήττα της Γιουβέντους.

Νωρίς είναι ακόμη…

7 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Η ΚΟΡΙΕΡΕ. ΠΡΩΤΟ 90ΛΕΠΤΟ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mαζέψαμε πολλούς παίκτες και ναι μεν θα έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις, αλλά ο Allegri δεν ξέρει ακόμα πώς θα τους χρησιμοποιήσει. Εξάλλου, παίζουν μόνο ένδεκα στο γήπεδο και δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί να καλυφθεί τουλάχιστον η ποιότητα των Tevez, Vidal και Pirlo.., ειδικά του πρώτου. Χθες είμασταν μια ταχύτητα πιο κάτω, δεν κερδίσαμε μια μπαλιά καi η μόνη επιθετική ενέργεια προς την εστία ήταν μια κεφαλιά του Mandukic, που κι αυτή μόνος του την έβγαλε έξω!! Οι γερμανοί έκαναν ό,τι ήθελαν... Να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αλλαγές είναι πολλές στην ομάδα. Όπως τα λες. Βασικοί έφυγαν, αρκετοί νέοι ήρθαν. Χρειάζεται δουλειά. Μέσα είναι η κριτική σου σχετικά με την εικόνα της ομάδας. Χρειάζεται χρόνος.

      Διαγραφή
  3. Ακατάσχετη μπουρδολογία την εφημερίδων και των μικρών οπαδίσκων εντός ή εκτός Ιταλίας.Σήμερα διανύουμε την 10η μέρα προτετοιμασίας της ομάδας,και όποιος έχει παίξει ποτέ μπάλα και έχει κάνει προετοιμασία σε κάποια ομάδα ξέρει πως είναι τα πόδια ενός ποδοσφαιριστή έπειτα από 10 μέρες,κατά τις οποίες πιάνουν ελάχιστα μπάλα και ασχολούνται κατά κύριο λόγο με την φυσική κατάσταση.Μόνο που οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν τέλη Αυγούστου(εκτός από το Super Cup).Μέχρι τότε,το ξαναβλέπουμε,αφού θα έχουν χριστεί πρωταθλητές οι δύο του Μιλάνο,της Ρώμης και η Νάπολι...μέχρι τα Χριστούγεννα φυσικά που η διαφορά θα είναι στους 15 πάλι!

    ΥΓ: Ας αναλογιστούμε επίσης σε τι επίπεδο είναι οι ποδοσφαιριστές της BVB(από αγωνιστικής άποψης και φυσ.κατάστασης) όταν 9.8 παίζουν στο κύπελλο και 15.8 στο πρωτάθλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψωμοτύρι των Ιταλών δημοσιογράφων είναι η κριτική του λέμε για να πούμε. Σωστά λες Δημήτρη. Στο μόνο που… διαφωνούμε είναι πως φέτος δε θα χρίζουν κανέναν πρωταθλητή στην προετοιμασία. Εχουν μάθει πλέον.

      Διαγραφή
  4. μιλάμε για τραγικές καταστάσεις... είναι και οι Ιταλοί... και μετά λέμε για τους δικούς μας δημοσιοκάφρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή