15 Αυγ 2015

Καλά που υπάρχουν και οι… Βιντάλ και μας υπενθυμίζουν κάτι σημαντικό

Αγαπήθηκε, αποθεώθηκε, λατρεύτηκε. Τώρα που έφυγε δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει και τι θα πετύχει. Από τη στιγμή που δεν είναι μέλος της ομάδας μου, παύω να τον υποστηρίζω. Ο Αρτούρο Βιντάλ κατάφερε να ξενερώσει ένα σωρό κόσμο.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Όχι επειδή την έκανε, αλλά επειδή δήλωσε πως πήγε στην Μπάγερν για το Champions League. Ένα Champions League που ελπίζω να πάρουμε πρώτοι, πριν τους Βαυαρούς και όσο ο Χιλιανός αγωνίζεται σε αυτούς.

Η ζωή είναι αγώνας καθημερινός. Το ίδιο και το πρωτάθλημα και τα κύπελλα Ευρώπης. Ο Βιντάλ επέλεξε να μην συνεχίζει να δίνει την μάχη του με την ασπρόμαυρη φανέλα και να πάει στο Μόναχο για να δώσει μια νέα μάχη. Καλή επιτυχία δεν θα του πω γιατί τα συγκρούονται τα συμφέροντά μας.

Δεν τον κατηγορώ όμως. Ποτέ δεν ήταν Γιουβεντίνος, ποτέ δεν ένιωθε όπως ο Ντελ Πιέρο, ο Μπουφόν, ο Κιελίνι, ο Μπονούτσι, ο Μαρκίσιο. Δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που υποστηρίζουν την ομάδα από την οποία πληρώνονται. Ανήκει στην κατηγορία αυτών που παίζουν επειδή πληρώνονται. Και αντιμετωπίζοντάς τον ως έναν καθαρά επαγγελματία, βλέποντας τα πράγματα με ψυχραιμία, δεν μπορώ να πω τίποτα.

Απλά, καλά που υπάρχουν οι… Βιντάλ του ποδοσφαίρου για να μας θυμίζουν πως υπάρχουν και οι Ντελ Πιέρο, οι Μπουφόν, οι Κιελίνι, οι Μπονούτσι, οι Μαρκίσιο.

12 σχόλια:

  1. Τον έβλεπα χθες με αντίπαλο το Αμβούργο. Ο τύπος το ευχαριστήθηκε που γύρισε στη Γερμανία. Χαλάλι του. Απλά απορώ γιατί ο Μαρότα δεν ζήτησε καμμιά 50 μύρια.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά της πώλησης ήταν λίγα ή πιο σωστά, μπορούσε να πιάσει περισσότερα. Εμάς μας ζητούν 15 εκατομμύρια για κάτι μέτριους. Η ομάδα έπρεπε να πάρει περισσότερα.

      Διαγραφή
  2. Το ίδιο είχε δηλώσει και ο Ζιντάν όταν έφυγε από τη Juve για τη Real..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι’ αυτό συνέχισε να εργάζεται και στην Ρεάλ μετά. Στην ουσία ποτέ δεν ένιωσε Γιουβεντίνος ο Ζινεντίν.

      Διαγραφή
  3. -Είναι πολύ κουραστικό αυτό που γίνεται... Πάω να δω κάτι για την ομάδα μου και πιο πολύ βλέπω τι κάνει ο Βιντάλ με την ομάδα του.. και διάφορα άρθρα!!! Σταματήστε το επιτέλους.. δεν κάνει καλό στην ομάδα αυτό!! Αφού δε σας νοιάζει τι ασχολείστε συνέχεια;;; Είναι σα να χώρισες με μια γκόμενα, να λες δε σε νοιάζει καθόλου τι κάνει και να μιλάς και να γράφεις συνέχεια γι` αυτή!! ΄Τη διαφορά πέρσι την έκανε ο Τέβεζ.! Ο Πογκμπά και ο Ντυμπαλά είναι πολύ καλύτεροι του Βιντάλ! Τι μιλάτε συνέχεια γι` αυτόν; Είναι σα να θεωρείτε ανάξιους αυτούς που είναι στην ομάδα..!! ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζουμε να διάβασες κάτι για την ομάδα του Βιντάλ. Διάβασες κάποιες γνώμες πάνω στη δήλωση του Χιλιανού σχετικά με την δική μας ομάδα. Στο blog γράφονται απόψεις, αρθρογραφία. Και ο κάθε blogger γράφει για όποιο θέμα θέλει. Άσε που δεν υπάρχει και καμιά σημαντική επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες.

      Πάντως, βλέποντας τα στατιστικά των άρθρων, εμείς παρατηρούμε πως ο κόσμος ενδιαφέρθηκε για αυτές τις απόψεις πολύ περισσότερο από τα τελευταία θέματα που γράφτηκαν αποκλειστικά για την Γιούβε.

      Διαγραφή
    2. Ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του! Γράφοντας συνέχεια το τι δήλωσε ο Βιντάλ..και πώς τα πάει με τη νέα του ομάδα του δίνουμε πιο πολύ αξία! Οι τωρινοί παίχτες της ομάδας, ίσως νιώθουν κάπως μειονεκτικά όταν βλέπουν όλοι να ασχολούνται με το πότε πήγε στην τουαλέτα ένας παίχτης που έφυγε από την ομάδα.. Είναι σα να λείπει σε όλους΄..σα να μη μπορεί κανένας να τον αντικαταστήσει.. Η γνώμη μου είναι αυτή.. και μακάρι να κάνω λάθος... Forza Juve!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Forza Juve πάνω απ’ όλα.

      Φυσικά και ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του. Και είναι σεβαστή. Γι’ αυτό υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού. Ξέρεις όμως, ακόμη και σε μια δήλωση πρώην παίκτη μας, μπορείς να σκεφτείς, να γράψεις και κουβεντιάσουμε ένα σωρό πράγματα.

      Μειονεκτικά δεν πρέπει να νιώθει κανένας αν φοράει την φανέλα της Γιούβε. Και μην ανησυχείς, όταν αρχίσει η δράση, θα έχουμε πολλά να πούμε για την ομάδα. Αποκλειστικά για την ομάδα.

      Διαγραφή
    4. Xαίρομαι! Πάντως αυτός κάνει τη δουλειά του..δεν είναι χαζός..και μ`ε το να ασχολούμαστε όλοι παίρνει πιο πολύ αξία στη Μπάγιερν! Ας κάνουμε κι` εμείς τη δουλειά μας και ας μην του κάνουμε αυτό που θέλει.. Θα στενοχωρηθώ πολύ αν μέσα στη χρονιά γράφονται άρθρα για το τι έκανε σε κάθε αγωνιστική.. ΄πόσο καλά τα πήγε κ.τ.λ. Ελπίζω να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί, επαναλαμβάνω τη γνώμη μου, δεν κάνει καθόλου καλό στην ομάδα!! Buona sera..e ci sentiamo!!

      Διαγραφή
    5. Δεν πρόκειται να δεις τέτοια κείμενα στην Famiglia Bianconera καλέ μας φίλε. Όλοι μας ήμασταν Γιούβε πριν τον Βιντάλ και είμαστε και μετά από αυτόν. Δεν ήταν δα και ποτέ σημαία της ομάδας. Ενας καλός-πολύτιμος παίκτης ήταν. Έφυγε; Πάπαλα. Μας τελείωσε…

      Διαγραφή
    6. Xαίρομαι ιδιαίτερα! Φέτος, το υλικό της ομάδας είναι καλύτερο! Το είπε και ο πρώην Lippi, που ξέρει πολύ καλά τι λέει! Αν ακόμα προστεθεί ένας παίκτης στο κέντρο εκεί που πρέπει τότε ακόμα καλύτερα! Το θέμα είναι η συνοχή, η τακτική ..και η ομόνοια.. Καλό βράδυ...θα τα λέμε!!

      Διαγραφή
    7. Μακάρι να δέσει γρήγορα η ομάδα, να μην έχει τραυματισμούς και κάνει και πάλι περίπατο στην Ιταλία και να παλέψει γι’ αυτό που όλοι θέλουμε στην Ευρώπη.

      Φυσικά και θα τα λέμε. Εδώ είμαστε. Ανοιχτοί σε προτάσεις, κριτική, απόψεις και ό,τι τραβάει η ψυχή σας.

      Διαγραφή