15 Αυγ 2015

Μια διαφορετική ψηφοφορία για τους οπαδούς της Γιούβε στην Ελλάδα

Το ερώτημα είναι θεωρητικό αλλά το αποτέλεσμα που θα βγει έχει το ενδιαφέρον του για τους τιφόζι της Γιούβε στην Ελλάδα.

Η ερώτηση είναι η εξής: Αν μπορούσες, σε ποιο από τα παρακάτω μεγάλα club της κούρβα sud θα ήσουν μέλος του;

Οι σύνδεσμοι αναφέρονται με αλφαβητική σειρά.

Bravi Ragazzi



Drughi



Nucleo 1985



Tradizione Antichi Valori



Viking Juve



Μπορείτε να καταθέσετε τη γνώμη σας στην ψηφοφορία που υπάρχει πάνω δεξιά στο σχετικό widget του blog. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Famiglia Bianconera θα παρουσιάσει αναλυτικό αφιέρωμα και την ιστορία του κάθε συνδέσμου της Γιουβέντους ώστε να τους μάθουν καλύτερα όλοι οι τιφόζι της Μεγάλης Κυρίας στην Ελλάδα.

11 σχόλια:

  1. Μόνο Venceremos! Μέλος δεξιών-ακροδεξιών γκρουπ δεν θα θελα να είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας γύρισες πίσω καμιά 45αριά χρόνια φίλε Αλεσάντρο.

      Απλά να κάνουμε μια διευκρίνιση πάνω σε αυτό που γράφεις. Δεν μιλάμε ιδεολογικά αλλά ως πορεία στον οπαδικό κίνημα. Πάντως, βάσει αυτών που είπες, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα θέμα για τα ιδεολογικά πιστεύω των οπαδών.

      Αφού όμως γνωρίζεις τους Venceremos, θα γνωρίζεις πως και οι Nucleo κάπως έτσι ξεκίνησαν. Πηγή έμπνευσης για το λογότυπό τους μάλιστα ήταν οι Sex Pistols.

      Διαγραφή
    2. Ισχύει αυτό που αναφέρεις. Θα υπάρξουν πάντως από μέρους μας θέματα για να τους μάθει ο κόσμος καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Καλη ιδεα το γκάλοπ. Νομιζω όμως πως οι περισσοτεροι δεν τους ξερουν. Μην νομιζετε πως ξέρουν ολοι τα συνδεσμιακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Οι Fighters δεν συμπεριλαμβάνονται φίλε Ηλία γιατί δεν υπάρχουν. Στην ψηφοφορία υπάρχουν τα πέντε μεγάλα γκρουπ που υπάρχουν σήμερα στην κούρβα sud.

      Διαγραφή
  4. λογικα οι Fighters ονομαστηκαν σε Tradizione ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μέλη των Fighters εισχώρησαν και δημιούργησαν τους Drughi, αλλά ναι, στην πλειοψηφία τους ανήκουν στους Tradizione.

      Διαγραφή
  5. Θα μπορουσα να γραψω πολλα για καθε γκρουπ,αλλα βαριεμαι αφενως και αφετερου εχεις αναλαβει εσυ να ξεστραβωσεις τον Ελληνα "οπαδο",οποτε nevermind.....
    Ετσι για το χαβαλε κανε αλλη μια ψηφοφορια μετα την παρουσιαδη του καθε γκρουπ να δουμε τα γελια.....
    Δυο πραματα θελω να πω για παλαιοτερα αρθρα
    1ον ωραια ιστορια το κουρδιστο πορτοκαλι και ειχε γινει τρελος ντορος με το ονομα γιατι λεει προβαλανε τη βια.....το κορυφαιο δε μετα ειναι οτι αλλαζουνε το ονομα σε drughi-αλλος χαμος εκει αλλα ας μην spoilarw- και υιοθετουνε και το σημα της συμμοριας....
    2ον πολυ σημαντικη κινηση της διοικησης να απαιτησει ανοιχτη την curva για την πρεμιερα......χρειαζεται η ομαδα τη στηριξη των οπαδων της ειδικα στα πρωτα ματς η αρχη ειναι ζορικη... ειδικα τη 2η αγωνιστικη απο οτι φαινεται δν θα εχουμε τον ιδιο κοσμο με αλλες φορες στη Ρωμη,εχω βρεθει δυο φορες εκει τα τελευταια χρονια εχουνε παρα πολυ κοσμο,φετος η Ρομα εχει αρκετα διαρκειας ειναι 2η αγωνιστικη εχουνε μεν τα γκρουπ προαναγγειλει την παρουσια τους και την εναρξη πωλησης εισιτηριων αλλα μονο οι drughi εχουνε ολοκληρωμενο προγραμμα εκδρομης...ιδωμεν...
    Παντως ειναι πολυ σημαντικη η κινηση αυτη της διοικησης,παλαιοτερα ποναγαμε σε αυτο τον τομεα θυμηθειτε εποχες Giraudo....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το πρώτο που γράφεις, την ξέρεις την ιστορία. Θθα την αναπτύξουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Η τραγελαφικότητά της έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Θα δούμε πόσο δήθεν είναι η πολιτεία και πώς ένας απλός αλλά έξυπνος ελιγμός έκανε τους Arancia Meccanica, Drughi.

      Για το δεύτερο, το Ολίμπικο της ρώμης είναι μια παραδοσιακά καλή εκδρομή που κάνουν οι Γιουβεντίνοι. Αφού έχει βρεθεί δύο φορές, τα ξέρεις καλά. Είχαμε γράψει και νωρίτερα πως μόνο οι Drughi προετοίμαζαν την εκδρομή του. Για να δούμε τι παρουσία θα έχουμε.

      Οι εποχές Τζιράουντο σε ό,τι αφορούσαν τη σχέση της διοίκησης με τους οπαδούς έχουν περάσει όπως φαίνεται. Ευτυχώς γιατί η εικόνα ήταν άθλια.

      Βάιε, στείλε μας ένα μήνυμα στο famigliabianconera@gmail.com να πούμε κάποια πράγματα. Θεωρούμε πως θα έχουν ενδιαφέρον.

      Διαγραφή