31 Αυγ 2015

Τι γράφουν οι ιταλικές εφημερίδες για το νέο στραπάτσο της Γιούβε

Πολλά και διάφορα, αλλά στο ίδιο τέμπο, μπορεί να διαβάσει σήμερα κάποιος στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου της Δευτέρας. Η ήττα από την Ρόμα έδωσε την ευκαιρία για βαριά έως και ειρωνική κριτική.

Ας δούμε τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και τις αναφορές για την Γιουβέντους.

«Μαγική Ρόμα, η Γιούβε στο 0», γράφει η Gazzetta dello Sport και προσθέτει: «Οι μπιανκονέρι έχασαν 2-1 στο Ολίμπικο και έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα από το 1912».

«Τζέκο, γεια σου Γιούβε», είναι ο επικριτικός βασικός τίτλος της Corriere dello Sport ενώ υπάρχει ακόμη κεντρικό «χτύπημα»: «Η Ρόμα πανηγυρίζει, η Γιούβε ξεκίνησε χειρότερα από ποτέ».

«Η Γιούβε εκπέμπει SOS», είναι ο τίτλος της Tuttosport. «Η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει ποτέ με δύο ήττες. Υπάρχει μόλις μία για να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι». Συμπληρώνει, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι η μοναδική εφημερίδα που έβαλε στην κεντρική της σελίδα την διοίκηση και όχι αγωνιστική φωτογραφία από την αναμέτρηση της Ρώμης.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η Tuttosport λες και δημιουργήθηκε για να κράζει με κάθε ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.