13 Αυγ 2015

Μην κοιτάμε τι είπε και πώς το είπε ο Βιντάλ αλλά αν έχει δίκιο

Ήταν προσβλητικές για την ομάδα οι δηλώσεις του Αρτούρο Βιντάλ; Ρεαλιστικές ή μειωτικές; Είχε ο Χιλιανός άσος δίκιο ή άδικο δηλώνοντας πως πήγε στην Μπάγερν για να πάρει το Champions League;

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Vito

Κάποιοι θα τις βρουν προκλητικές, κάποιοι σωστές αλλά δεν έπρεπε, κάποιοι πως είναι αληθινές. Δεν νομίζω πως θα συμφωνήσουμε μεταξύ μας πάντως. Η προσωπική μου γνώμη είναι πως είναι ρεαλιστικές αλλά δεν υπήρχε λόγος να ειπωθεί κάτι τέτοιο.

Ο Βιντάλ θα ήθελα να είναι πιο κομψός στα λόγια του. Μόνο και μόνο επειδή αγαπήθηκε πολύ και στηρίχθηκε από τον κόσμο. Να πει, ας πούμε, πως ήθελε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του. Μια νέα πρόκληση ή κάτι τέτοιο.

Μην ξεχνάμε πως εγώ και εσείς είμαστε οπαδοί και σκεφτόμαστε οπαδικά. Εμείς μπορεί να δουλεύαμε και… τσάμπα στην ομάδα, αρκεί να μυρίζαμε κάθε Κυριακή το χορτάρι του Juventus Stadium και να μπαινοβγαίναμε κάθε μέρα στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Βιντάλ είναι επαγγελματίας, είναι σταρ, έχει μάθει μια πλούσια και χλιδάτη ζωή. Και δεν ήταν Γιουβεντίνος. Σε καλή ηλικία είναι, περνάει η μπογιά του, μπορούσε να κάνει καλύτερο συμβόλαιο και να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό κι έφυγε. Και εμείς αν ήμασταν… Βιντάλ θα φεύγαμε. Φέτος; Του χρόνου; Κάποια στιγμή θα ψάχναμε κάτι νέο.

Το ερώτημα ή μάλλον τα ερωτήματα μετά την νέα τοποθέτηση δεν έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον Βιντάλ. Έχουν να κάνουν με την διοίκηση. Πρώτον, γιατί τον… ξεφορτώθηκαν για 40 εκατομμύρια; Μπορεί τα λεφτά να ακούγονται πολλά, αλλά ο Χιλιανός πιάνει περισσότερα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεύτερον και σημαντικότερο. Οι κινήσεις της διοίκησης μετά την πώληση Βιντάλ δικαιώνουν τον ποδοσφαιριστή για τα όσα είπε; Πέρσι καταφέραμε και πήγαμε στον τελικό και κοιτάξαμε μια καλύτερη ομάδα στα μάτια. Φέτος με το σύνολο που έχουμε, μπορούμε να προχωρήσουμε με αξιώσεις στην Ευρώπη;

Και για να το πούμε, πάνω-κάτω, όπως το είπε ο Χιλιανός, μπορεί αυτή η ομάδα να σηκώσει Champions League;

11 σχόλια:

  1. φιλε καλά τα λες εσύ αλλά να πάει να $@%@%$ ο τύπος πια. δε μας νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν μας νοιάζει. Πρόσφερε όσο ήταν στην ομάδα, τον ευχαριστούμε γι’ αυτό αλλά πλέον οι δρόμοι μας χώρισαν. Και αφού χώρισαν, είμαστε αντίπαλοι.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάς, Λευτέρη, πως αν κληρωθούμε μαζί, θα είμαστε το αουτσάιντερ. Και αν τον αποκλείσουμε, θα πληγωθεί πιο πολύ.

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Χμ, δεν είναι ακριβώς έτσι στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να θυμηθούμε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιρικών που έφυγαν από εμάς και δεν τους έφαγε ο λύκος.

      Διαγραφή
  3. Τα επιχειρήματα σου είναι σωστα don vito αλλά οι κουβέντες του προκλητικές. Τουλάχιστον στα δικα μου αυτια. Από κει και πέρα, όπου τον βρούμε να του δώσουμε ένα μάθημα για να σέβεται περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια δίκιο έχετε όλοι. Αλλά……….ρε οοουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά το έθεσες το ζήτημα. Η ουσία βέβαια είναι ότι χάσαμε ένα πολύτιμο παίχτη και δεν τον αντικαταστήσαμε. Δυστυχώς αντί η ομάδα να κάνει μεταγραφικές κινήσεις που θα την έφερναν στα επίπεδα των κορυφαίων της Ευρώπης, κάθεται και ψάχνει παίχτες που έχουν για πέταμα ομάδες τύπου Αθλέτικο. Κρίμα πάντως είχαμε πολλές προσδοκίες για φέτος αλλά η διοίκηση ακόμα ψάχνεται.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή