25 Αυγ 2015

Γιατί ο χορτασμένος κόσμος της Γιούβε πήγε στο αεροδρόμιο για τον Κουαδράδο;

Καμιά εκατοστή Γιουβεντίνοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για να υποδεχτούν τον Χουάν Κουαδράδο. Ξεπερνάμε το γεγονός πως τον υποδέχτηκαν ακόμη και σε άλλη πόλη από αυτή που εδρεύει η ομάδα.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Μπορεί τα 100 άτομα να μην είναι μεγάλος αριθμός αλλά η υποδοχή έγινε τα ξημερώματα. Και σκέφτομαι εγώ: ένας λαός που έχει… βαρεθεί να πανηγυρίζει κούπες και έχει μάθει να βλέπει παικταράδες παγκόσμιας κλάσης να πάει στο Μαλπένζα για τον Κολομβιανό που ήρθε, τσάμπα, δανεικός;

Οι οπαδοί θέλουν πάντα νέα πρόσωπα. Πάνω τους στηρίζουν και δομούν τα όνειρα της σεζόν. Ο Κουαδράδο μπορεί να βγει ένας από αυτούς. Την μεταγραφή του, σύμφωνα και με το κόστος της, την θεωρώ καλή. Ο Αλέγκρι θα έχει μια επιπλέον καλή λύση χωρίς η ομάδα να έχει ξοδέψει χρήματα.

Αν θα προσφέρει ή όχι, θα το δούμε μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να παίξει και από την επόμενη Κυριακή, κόντρα στην Ρόμα. Το θέμα είναι πως οι μπιανκονέρι τον υποδέχτηκαν και τον έβαλαν απευθείας στο κλίμα. Με το που έκανε… check out!

Ο χορτασμένος κόσμος της Γιούβε, λοιπόν, πήγε στο αεροδρόμιο για τον Κουαδράδο γιατί στο πρόσωπό του ψάχνει να βρει κάποιον νέο ποδοσφαιριστή που θα δοξάσει και θα δοξαστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα. Αυτό θέλουν να πιστεύουν τουλάχιστον.

Ο χορτασμένος κόσμος της Γιούβε, λοιπόν, πήγε στο αεροδρόμιο για τον Κουαδράδο γιατί έχει πολύ καιρό να πάει να υποδεχτεί έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή. Κακά τα ψέματα, η Γιούβε έχει ξεχάσει να κάνει μεγάλες μεταγραφές και οι τιφόζι δείχνουν στην διοίκηση πως διψούν για τέτοιες κινήσεις.

Φανταστείτε τι θα γινόταν να ψωνίζαμε κάποιον αστέρα που θα κόστιζε στην ομάδα 50-60 εκατομμύρια ευρώ. Συνοδεία θα τον πήγαιναν, μέσω autostrada, από Μιλάνο στα γραφεία της ομάδας στο Τορίνο.

Ο χορτασμένος κόσμος της Γιούβε, λοιπόν, πήγε στο αεροδρόμιο για τον Κουαδράδο όχι τόσο για τον ίδιο τον Κολμβιανό αλλά για την τρέλα του. Και το ποδόσφαιρο εκτός από αριθμούς είναι και τρέλα. Μια τρέλα που όλοι θα θέλαμε να δούμε από την διοίκηση. Να πετάξει λίγο το απόλυτα τεχνοκρατικό κοστούμι και να κάνει μια «υπερβολική» κίνηση. Έτσι, για την τρέλα.

1 σχόλιο:

  1. Γενικά η ζωή χρειάζεται τρέλα. Μπράβο για το άρθρο γιατί στην ουσία το μήνυμα του δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή