19 Αυγ 2015

Η στιγμή που θα ξεχάσω τι δεν πήραμε και θα αφιερωθώ στον πραγματικό στόχο

Ήθελα περισσότερες κινήσεις για φέτος. Η φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών έδινε το ερέθισμα για μια καλή ανανέωση της ομάδας. Ήθελα να χτίσουμε τη νέα Γιούβε με σκοπό να πάρει άλλα τέσσερα σουντέτι και να παίξει στα ίσια και πάλι την κατάκτηση του Champions League.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 7 το απόγευμα για εμάς, θα έχουμε την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος. Ε, τότε που θα βγαίνει η ομάδα στο Juventus Stadium, θα παίζει ο ύμνος στην διαπασών και θα ανεμίζουν χιλιάδες σημαίες, μικρές ή μεγάλες, θα ξεχάσω και τι δεν πήραμε και τι θα μπορούσαμε να πάρουμε.

Θα στείλω τη θετική μου ενέργεια στο Τορίνο, θα παθιάζομαι σε κάθε επίθεση που θα βγαίνει η ομάδα για να σκοράρει, θα είμαι και πάλι στα… κάγκελα. Θα ξεχάσω όλα τα δικά μου θέλω και θα θυμηθώ πως για μία ακόμη χρονιά θα παίξουμε εναντίον όλων.

Όλοι θα θέλουν να (μας) πάρουν αυτό που κατακτούμε εμείς. Ο Αλέγκρι και οι ποδοσφαιριστές του δεν πρέπει να αφήσουν ούτε στιγμή κάποιον να πιστέψει πως μπορεί να το πετύχει. Τις άτυχες στιγμές μας θα τις έχουμε. Πιθανόν θα έρθουν και κάποιες στραβές.

Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και είμαστε έμπειροι να τα διαχειριστούμε. Και η ομάδα και εμείς οι οπαδοί. Δεν θέλω να δω όμως έλλειψη αγωνιστικότητας και πίστης. Ας παλέψουμε, ας τα δώσουμε όλα και ας μην κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι. Θα κερδίσουμε σίγουρα τα επόμενα. Και αν είναι πολλά αυτά, θα κερδίσουμε και το πρωτάθλημα.

Αρχίζει το ματς και πλέον δεν είναι ώρα για γκρίνια. Δεν είναι ώρα για παράπονα. Είναι ώρα για μία ακόμη παράσταση της Κυρίας μου. Ας σηκωθούμε όρθιοι και ας χειροκροτήσουμε αυτούς που θα παλέψουν για το 34ο πρωτάθλημα της θρυλικής ιστορίας μας.

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου