15 Σεπ 2015

Μεγάλη ατάκα από τον Μπουφόν για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση

Με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Γιουβέντους, το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να είναι και ό,τι καλύτερο αυτή την στιγμή.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, πρέπει να πω ότι με βάση την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα ως τώρα, δεν βλέπω πώς θα πάρουμε αποτέλεσμα στην Αγγλία. Η Γιουβέντους των αγώνων με Ουντινέζε, Ρόμα και Κιέβο δεν μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Μάντσεστερ και είναι καλό ότι αυτό πιστεύουν σχεδόν όλοι. Ακόμη και τα αγγλικά ΜΜΕ ουσιαστικά προαναγγέλλουν τη νίκη της Σίτι και αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό.

Βασικά είναι πολύ καλό αυτή την στιγμή το ότι η ομάδα θα αλλάξει περιβάλλον. Οταν όλα σου πάνε στραβά, χρειάζεσαι μια αλλαγή για να καθαρίσει το μυαλό σου ψυχολογικά και το Champions League προσφέρει στην Γιούβε αυτή την δυνατότητα.

Οι μπιανκονέρι δεν παίζουν αύριο με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά, δεν παίζουν μετρώντας τρία σερί ματς χωρίς νίκη, δεν παίζουν σε ένα γήπεδο που θα θέλει οπωσδήποτε την ήττα τους για να τους ρίξει κι άλλο βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Είναι ό,τι καλύτερο αυτή την ώρα αυτή η αλλαγή σκηνικού, αυτή η αλλαγή περιβάλλοντος και η Γιουβέντους θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Το ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από την Σίτι, γνωρίζουμε ότι δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να μεταμορφωθεί σε ομαδάρα η ομάδα που είδαμε στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος αλλά ξέρουμε ότι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για την Γιούβε ώστε να αλλάξει την τροχιά που έχει πάρει η σεζόν στο ξεκίνημα της.

Ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σήμερα, όπως κι αν έρθει αυτό, δεν θα φέρει απλά χαμόγελα. Θα φέρει μια τόνωση στην αυτοπεποίθηση που την έχουν όσο τίποτα άλλο ανάγκη ο Αλέγκρι με τους παίκτες του και θα επαναφέρει την ηρεμία στον κόσμο. Θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία θα κάνει πιο εύκολο, ψυχολογικά, το ματς της Κυριακής με την Τζένοα, βάζοντας τις βάσεις για να... γυρίσει ο τροχός.

Θετικό αποτέλεσμα σήμερα, για να μην ξεχνιόμαστε, ενδεχομένως κάνει την Γιουβέντους το θεωρητικό φαβορί του ομίλου αφού ακολουθούν δύο σερί ματς στο Τορίνο με Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα δύσκολα αλλά από τους μπιανκονέρι εξαρτάται το να γίνουν πιο εύκολα. «Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σιωπηλοί και να δουλέψουμε» είπε ο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου, «με εκνευρίζει το να βλέπω Γιουβεντίνους να... κλαίγονται από τόσο νωρίς και να μην δείχνουν εμπιστοσύνη στην ομάδα» πρόσθεσε ο Μπουφόν.

Από αυτούς εξαρτάται να σταματήσει η (όποια) γκρίνια του κόσμου και να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ας μπουν στο γήπεδο για να κάνουν αυτό που ξέρουν και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Στο κάτω-κάτω, δεν ζητάει κανείς κάτι παράλογο.

Απλά, να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι στην Αγγλία και να υπενθυμίσουν σε όλους ότι σε έναν όμιλο με Γιουβέντους, Σίτι, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ, με κάθε σεβασμό στους υπόλοιπους, το φαβορί φοράει μπιανκονέρι...

2 σχόλια:

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ σε οτι ειπες!Οτι καλυτερο(για τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο) να μας εχουν ολοι ξεγραμενους,να μας υποτιμουν,να μας θεωρουν ευκολο στοχο,βοηθαει παρα πολυ στο να μιλησει ο εγωισμος των παικτων μας και μεταξυ μας σε αυτον και μονο πιστευω σημερα σε τπτ αλλο!ελπιζω να βγει και στο γηπεδο!
    Καλο μας αγωνα!

    δημητρης/melbourne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ο εγωισμός μας βγήκε. Και πήραμε ένα μεγαλοπρεπέστατο «διπλό». Forza Juve!

      Διαγραφή