16 Σεπ 2015

Τέσσερεις διαφορετικές εικόνες υμνούν τον τεράστιο Μπουφόν

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι ο δικός μας άνθρωπος. Είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας της Γιούβε και αυτός που καλείται να μετουσιώσει το πάθος για την Γιούβε στους υπόλοιπους.

Ο πορτιέρε της καλύτερης ιταλικής ομάδας έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην Αγγλία, κρατώντας την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Το «διπλό» το πήραμε όχι μόνο από την επίθεση αλλά και από τον Μπουφόν.

Ακολουθούν τέσσερις εικόνες που κατέκλυσαν τα ιταλικά social media υμνώντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον ποδοσφαιριστή-κόσμημα της Γιουβέντους.







Ρίξτε μια προσεχτική ματιά στην φωτογραφία που ακολουθεί. Οι συμπαίκτες του Τζίτζι, βλέπουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που μπορεί να τους εμπνεύσει και να τους δώσει ώθηση. Νιώθουν σιγουριά. Grande Buffon!


2 σχόλια:

  1. Ας παραδεχθείτε ρε κομπλεξικοί μια φορά στη ζωή σας (δεν απευθύνομαι στο blog) ότι είναι ίσως ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών. Εδώ και μια 20ετία στην κορυφή, ποιος άλλος έχει τέτοια διάρκεια...

    Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζουμε πως δεν υπάρχει άνθρωπος στον ποδοσφαιρικό πλανήτη που να μην του βγάζει το καπέλο. Αν δεν τον αναγνωρίζει, μάλλον δεν έχει γενικά σοβαρή άποψη για την μπάλα.

      Διαγραφή