28 Σεπ 2015

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται στην θέση του Αλέγκρι

Αν και η διοίκηση της Γιούβε δεν έχει μιλήσει για αντικατάσταση του προπονητή, ούτε όμως έχει βγει επίσημα να στηρίξει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τα πρώτα ονόματα έχουν γραφτεί στον ιταλικό Τύπο.

Σύμφωνα με θέμα της Corriere dello Sport, τα ονόματα που θα μπορούσαν να κάτσουν στον πάγκο της ομάδας στη θέση του τωρινού κόουτς είναι Φάμπιο Καπέλο, Μαρτσέλο Λίπι, Βιντσέντσο Μοντέλα, Κάρλο Αντσελότι, Βάλτερ Ματσάρι, Γιούργκεν Κλοπ.

Η προπονητολογία έχει αρχίσει για τα καλά…

9 σχόλια:

  1. Υπόθεση Carlito..Άντε γιατί πονάνε τα μάτια μας με αυτά που βλέπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιπι, καπελο, αντσελοτι. κανεις αλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΕΛΑ ΠΙΣΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι πάλι τον Καπέλο. εγώ δεν ξεχνάω όταν εγκατέλειψε από τους πρώτους τότε... όχι τον Καπέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καρδιά λέει Μαρτσέλο. Αλλά για τρίτη φορά; Και ο Γερμανός μπορεί να δουλέψει. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φερτε πισω τον τεραστιο Μαρτσελο να θυμηθουμε τα παλια.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν γινοταν θα ηθελα πισω τον Ντεσαμπ... εχουμε αφησει κατι στη μεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακούω και διαβάζω εξωφρενικά πράγματα. Ο Καπέλο, ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι ένα ραμολιμέντο πλέον. Το ποδόσφαιρο του είναι εντελώς παλιακό, δεν θα βοηθήσει την ομάδα και η επιλογή του θα σήμαινε σίγουρα πισωγύρισμα. Ο Λίπι, αυτός ο σοφός κυριολεκτικά του ποδοσφαίρου, έχει αποσυρθεί και θα επανερχόταν στην ενεργό δράση μόνο ως υπηρεσιακός προπονητής, ξέροντας ποτέ θα αντικατασταθεί. Με τον Ματσάρι απλά γελάω, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά έκανε στην Νάπολι, όταν κλήθηκε να προπονήσει μια μεγάλη ομάδα πάτωσε, κρίθηκε μετεξεταστέος. Φανταστείτε τώρα που η Γιουβέντους βρίσκεται σε αυτή την αγωνιστική κατάσταση και υπό πίεση τι δουλειά θα έκανε. Ο Κλοπ είναι μια καλή περίπτωση. Τρομερός motivator, ξέρει μπάλα, είναι αυστηρός και πειθαρχημένος και παίζει πολύ γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Η μόνη μου ένσταση είναι η αφελής προσέγγιση που έχει στο αμυντικό στήσιμο της ομάδας, και όταν μιλάμε για μια ιταλική ομάδα που είναι φύσει αμυντική, είναι ένα ρίσκο. Από την άλλη χρειάζεται κάποια ιταλική ομάδα να φέρει έναν προπονητή εκτός Ιταλίας, που είναι άλλης κουλτούρας, να φέρει και κάτι καινούριο. Ο Μοντέλα θεωρώ πως είναι η έτερη καλή επιλογή, μαζί με τον Κλοπ. Καλές πορείες με την Φιορεντίνα, με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων, με καλό και θελκτικό ποδόσφαιρο πολλές φορές. Αν εξαιρέσουμε την περσινή χρονιά που ήταν λίγο απογοητευτικός, το πρόσημο στην έως τώρα προπονητική του καριέρα είναι θετικό! Για το τέλος άφησα τον Αντσελότι, τον εκτιμώ αφάνταστα αλλά όχι τόσο όσο η μεγαλύτερη μερίδα του φίλαθλου ελληνικού κόσμου. Θα σας παραπέμψω, όσους ενδιαφέρεστε, στο contra.gr και στην στήλη του Κώστα Μπράτσου, όπου αναφέρει σε ένα άρθρο του γιατί ο Αντσελότι είναι υπερτιμημένος προπονητής και του πιστώνονται περισσότερα από αυτά που έκανε στην καριέρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μας βρίσκεις σύμφωνους, πάνω-κάτω, σε όλα. Ο Καπέλο δεν έχει θέση στην ομάδα. Ο Λίπι έκανε τον κύκλο του. Με Ματσάρι γελάμε κι εμείς. Ο Αντσελότι και εμάς φαίνεται υπερεκτιμημένος. Κλοπ και Μοντέλα θα μπορούσα κάτω από προϋποθέσεις.

      Και μην ξεχνάμε, εδώ σχολιάζουμε τα ονόματα που έγραψε η Corriere. Δεν τα προτείνουμε εμείς.

      Διαγραφή