3 Οκτ 2015

Τι μπορεί να μάθει η Γιούβε μέσα από το περίεργο ξεκίνημά της

Αυτό το, για διάφορους λόγους, δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν είναι καλό για την Γιουβέντους. Οποια κι αν είναι η εξέλιξη στη συνέχεια.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Κάτι που πάει στραβά, λένε, μπορεί να πάει και πιο στραβά... Το θέμα με τους τραυματισμούς και γενικά με τις απουσίες γενικά πάει σε άλλο επίπεδο στη Γιούβε μετά και τα τελευταία με τον Λιχτστάινερ. Οι ευχές μας στον Ελβετό είναι αυτονόητες και μακάρι η απουσία του να είναι μόνο για ένα μήνα.

Απλά, για να γίνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα, την ίδια περίοδο που ο Ελβετός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην καρδιά, ο Κάσερες αποφάσισε να πιει και να τρακάρει για να τεθεί εκτός ομάδας...

Το βλέπεις, με λίγα λόγια, ότι σε αυτό το ξεκίνημα δεν σε θέλει. Αυτό, σε συνδυασμό με τα τραγικά λάθη της ομάδας, είχαν ως συνέπεια να είμαστε εδώ που είμαστε βαθμολογικά. Ακόμη και μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες του ξεκινήματος, πάντως, η Γιουβέντους μπορεί να μάθει πολλά.

Κυρίως, έχει μια καλή ευκαιρία για να μάθει τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Ο Αλέγκρι σε κάθε ματς αλλάζει 11άδα ή και σύστημα λόγω των απουσιών, η κακή απόδοση στα περισσότερα ματς και τα ανάλογα αποτελέσματα φέρνουν έξτρα πίεση από κόσμο και ΜΜΕ οπότε προπονητής και παίκτες έχουν έναν καλό... στίβο μάχης μπροστά τους.

Η νίκη επί της Σεβίλλης πριν λίγες μέρες έφτιαξε αρκετά την διάθεση όλων γύρω από την ομάδα και το ματς με την Μπολόνια είναι καλό για να ξεσπάσουν οι μπιανκονέρι στο πρωτάθλημα και να πάνε στη διακοπή με αρκετή περισσότερη ηρεμία σε σχέση με πριν μια εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, με την επιστροφή στη δράση και τα ματς που ακολουθούν, θα πάρουμε και την απάντηση στο αν τελικά αυτή η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί.

Αν η απάντηση είναι καταφατική, με δεδομένες όλες τις δυσκολίες που έχουν ήδη παρουσιαστεί σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, θα ξέρουμε όλοι ότι τελικά υπάρχει πολύ καλή προοπτική για τη συνέχεια της σεζόν. Αν η απάντηση είναι αρνητική, η διοίκηση θα έχει πολύ χρόνο μπροστά της ως το τέλος της σεζόν για να παρουσιαστεί πανέτοιμη -και όχι όπως φέτος- στα μεταγραφικά και τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου