25 Νοε 2015

Αυτή η κολασμένη Γιούβε ξεσήκωσε εμάς και φόβισε τους αντιπάλους μας

Μια Γιουβέντους που μασούσε σίδερα έκανε με διαφορά την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Για 90 λεπτά απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι θυμηθήκαμε όλοι την ομάδα των τελευταίων σεζόν και μπορούμε να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που έχει πολύ δρόμο τόσο στη Serie A όσο και στο Champions League.

Στην Ευρώπη ήδη βρισκόμαστε στην επόμενη φάση, στους «16» του θεσμού». Μην ξεχνάμε πως κληρωθήκαμε σε έναν όμιλο δύσκολο με ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία. Μια αγωνιστική πριν το τέλος, είμαστε αήττητοι και πρώτοι!

Στην Ιταλία, η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της και να ξεκινάει την αντεπίθεσή της. Με εμφανίσεις όπως αυτή, οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο για πέμπτη συνεχή φορά. Να τον διεκδικήσουν όταν μας ξέγραψαν οι περισσότεροι, ίσως και κάποιοι από εμάς.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κέρδισε πόντους μετά από την πρόκριση, και τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Οι παίκτες σίγουρα απέκτησαν περισσότεροι αυτοπεποίθηση. Επαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολύ πάθος, και βίωσαν νέοι και παλιοί ξανά ένα κολασμένο Juventus Stadium.

Η αναμέτρηση με τη Σίτι μόνο κέρδη είχε. Αν το εκμεταλλευτούμε σωστά, μπορεί να είναι και το πιο κομβικό ματς για να γυρίσει ολοκληρωτικά η παρτίδα. Δεν είναι μόνο η πρόκριση, οι βαθμοί και η πρωτιά του ομίλου.

Είναι το παθιασμένο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι μπιανκονέρι. Αυτή ήταν Γιούβε και αυτή η Γιούβε μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Forza Juve!

Famiglia Bianconera

2 σχόλια:

  1. Επιτελους Γιουβε!
    Οχι μονο νικη αλλα και καλη εμφανιση!
    Με ανεβασμενη ψυχολογια για τα 2 κομβικα εκτος εδρας ματς!
    Ελπιζω επιτελους να μπουμε στο δρομο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά. Είναι η καλύτερη ευκαιρία όπως έχουν πάει τα πράγματα. Forza Juve!

      Διαγραφή