21 Νοε 2015

Ο μέντορας του Αλέγκρι «καρφώνει» τον Μαρότα και βάζει «φωτιά» λίγο πριν ένα κρίσιμο ντέρμπι

Ο καλός φίλος και μέντορας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Τζοβάνι Γκαλεόνε, αναλαμβάνει τον υπερασπιστικό ρόλο για τον προπονητή της Γιούβε και βάζει φωτιά λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Με σημερινή του συνέντευξη στην Corriere della Sera επιχειρεί να αποδημήσει τον Μπέπε Μαρότα και να δώσει το σημαντικότερο ελαφρυντικό στον Αλέγκρι: δεν τον βοήθησαν με τις μεταγραφές.

Στέκεται στις περιπτώσεις Τέβεζ και Βιντάλ, θεωρεί πως δεν αντικαταστάθηκαν επάξια και δεν πιστεύει πως οι ποδοσφαιριστές Ντιμπαλά και Μάντζουκιτς μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δεν θα εξετάσουμε αν έχει δίκιο ή άδικο. Θα δούμε λίγο πώς έχουν διαμορφωθεί ξεκάθαρα δύο στρατόπεδα στη Γιούβε. Πριν λίγες ημέρες ο Μαρότα μίλησε πρώτη φορά για απόλυση του Αλέγκρι αφήνοντας να εννοηθεί πώς μέχρι στιγμή τον κρατάει το Champions League. Αυτή η δήλωση έγινε στην αρχή της τελευταίας διακοπής του πρωταθλήματος.

Σήμερα, η πλευρά του Αλέγκρι, και να είστε σίγουροι πως ο προπονητής της Γιούβε γνώριζε από πριν για την τοποθέτηση του φίλου του, τα χώνει στη διοίκηση. Ερχεται η Tuttosport του Ντε Πάολα, γνωστός ο ρόλος του, και το κάνει πρώτο θέμα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τη Μίλαν. Και η συνέντευξη δεν είναι δικιά τους, της εφημερίδας δηλαδή.

Ο Ντε Πάολα επιλέγει να προτάξει ένα θέμα μια άλλης εφημερίδας για να κάνει αντιπολίτευση στη διοίκηση της ομάδας. Δε νοιάζεται ο διευθυντής της Tuttosport για τον Αλέγκρι. Οποιοσδήποτε να ήταν στη θέση του, το ίδιο θα έκανε.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει και καλλιεργείται συνεχώς μια διαμάχη στο εσωτερικό της Γιούβε. Διοίκηση (μέσω Μαρότα) εναντίον Αλέγκρι. Ποια πλευρά είναι πιο δυνατή; Φυσικά αυτή της ομάδας γιατί η ομάδα πληρώνει, η ομάδα αποφασίζει.

Η πλευρά του Αλέγκρι, που βρίσκει και από σπόντα υποστηριχτές, για να εξυπηρετήσουν και αυτοί τα δικά τους συμφέροντα, παίζει με τα λίγα όπλα που έχει. Το γκρέμισμα της εικόνας του Μαρότα. Χαμένοι θα βγουν και οι δύο, και Μαρότα και Αλεγκρι. Και κατ’ επέκταση η ομάδα.

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα είναι πως τα πράγματα δεν είναι καλά. Ενας τεχνικός διευθυντής δεν στηρίζει τον προπονητή και ο προπονητής ρίχνει την ευθύνη στον τεχικο διευθυντή. Νομιζω το έχουν χάσει γενικώς.ο Ανιελι ασχολειται καθόλου με την ομάδα ή παει μόνο της;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο. Κρύβουμε τα προβλήματα τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια όταν θα επιστρέψουν όταν η ομάδα χάσει εύκολους βαθμούς. Μακάρι να μη συμβεί αυτό βέβαια…

      Διαγραφή