10 Νοε 2015

Ο «κεραυνός» του Μαρότα για τον Αλέγκρι

Και ξαφνικά, ενώ όλοι έχουμε δεχθεί την κατάσταση της ομάδας όπως αυτή παρουσιάζεται δια χειρός Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έρχεται ο Μπέπε Μαρότα να προειδοποιήσει τον τεχνικό της Γιούβε.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Το σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, λίγο πολύ μας μεταφέρει τις προειδοποιήσεις της διοίκησης στον προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ξεκαθαρίζει πως το πρώτο, και πιο κοντινό ζητούμενο, είναι η πρόκριση στο Champions League. Μετά βλέπουμε…

Αν στραβώσει κάτι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα έρθει η απόλυση. Προφανώς θα είναι μια τεράστια αποτυχία ένας πιθανός αποκλεισμός αλλά γιατί τώρα αυτές οι δηλώσεις;

Τώρα που η ομάδα έκανε για πρώτη φορά φέτος δύο σερί νίκες ενώ ακολουθεί διακοπή πρωταθλήματος. Μόνο ηρεμία δεν επιφέρει μια τέτοια κατάσταση, τη στιγμή που κάποια πράγματα δείχνουν πως μπορεί να πάρουν το δρόμο τους.

Και μην γελιόμαστε, βρισκόμαστε με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Champions League. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι τρελό για να περάσουμε. Απλά να διαχειριστούμε την υπάρχουσα κατάσταση.

Η Γιούβε δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά φαίνεται πως ξεπερνάει το αρχικό σοκ. Ήδη έχει ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα ενώ έρχεται ένα ντέρμπι στο οποίο αν βγούμε νικητές δε θα στείλουμε μόνο το μήνυμα πως είμαστε ακόμη εδώ αλλά θα ανέβει και η ψυχολογία όλων στην ομάδα.

Μια δημόσια τοποθέτηση, βγάζοντας τον προπονητή στη σέντρα, έχει μεγάλη διαφορά με το να τον κλείσεις σε ένα γραφείο και να του πεις πως έχει η κατάσταση. Δεν υποστηρίζω τον Αλέγκρι, δεν κατακρίνω τον Μαρότα.

Νομίζω πως όλοι έχουμε δεχθεί πως με τον Αλέγκρι θα συνεχίζουμε φέτος. Το δεχτήκαμε επειδή μας «έπεισαν» οι κινήσεις της διοίκησης. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, αυτές οι δηλώσεις ίσως προαναγγέλλουν εξελίξεις. Ακόμη κι αν περάσουμε στο Champions League. Ο «κεραυνός» που έριξε ο Μαρότα, πρώτη φορά έκανε λόγο για απόλυση, ίσως σημαίνει κάτι περισσότερο από μια απλή προειδοποίηση…

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον η άνοδος του Νέντβεντ σε αντιπρόεδρο έχει ξυπνήσει τον Μαρότα και αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή το σκηνικό στην ομάδα, για να δούμε όμως θα έχει ενδιαφέρον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή