6 Νοε 2015

Το όνομα που ακούγεται περισσότερο για μια πιθανή μεταγραφή τον Ιανουάριο

Ο Γενάρης πλησιάζει και σιγά-σιγά θα αρχίσουν και τα μεταγραφικά σενάρια. Βασικά ήδη έχουν ξεκινήσει για την Γιουβέντους, με ένα όνομα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Αν μέσα σε όλα όσα γίνονται από την αρχή της σεζόν είναι καλό να αρχίσουν και τα μεταγραφικά, είναι θέμα. Βασικά δεν είναι και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τις προηγούμενες χρονιές δεν ακουγόταν κάτι σχετικό τέτοια εποχή.

Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα και οι Ιταλοί έχουν ήδη αρχίσει τα σενάρια για τον Εζέκιελ Λαβέτσι, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και το καλοκαίρι.

Τον Αργεντίνο τον ξέρουμε όλοι. Είναι παίκτης κλάσης, έμπειρος, προσωπικότητα και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει. Είτε ως αριστερό εξτρέμ, είτε ως δεξί, είτε και ως ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς αν χρειαστεί.

Αγωνιστικά, επομένως, δεν υπάρχει θέμα ενώ στα συν του είναι και το γεγονός ότι δεν θα κοστίσει πολλά. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει το καλοκαίρι και έχει πάρει την απόφαση να μην το ανανεώσει, διευκολύνοντας όποιες ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν.

Γιατί ξεκίνησαν όμως τα σενάρια για τον Λαβέτσι; Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του ήταν στο Τορίνο και κάποιοι έγραψαν ότι τον είδαν και στο Βίνοβο. Αυτό, βέβαια, δεν λέει απαραίτητα κάτι γιατί μπορεί να ήταν εκεί για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του αλλά οι Ιταλοί στέκονται στο όνομα του Λαβέτσι.

Και αφού στέκονται σε αυτό, έβγαλαν και τα πρώτα σενάρια για πρόταση προς την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο ώστε να τον δώσει με λίγα χρήματα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Με βάση τα όσα μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια, όσο περνάει ο καιρός θα ενταθούν και τα μεταγραφικά σενάρια που θα αφορούν την Γιουβέντους. Είτε είναι για παίκτες που θα αποκτηθούν είτε για κάποιους που θα αποχωρήσουν.

Για την ομάδα προφανώς δεν είναι καλό να αρχίσουν από τώρα τέτοιες συζητήσεις αλλά είναι θέμα διοίκησης να μην επιτρέψει να επηρεάσουν κι άλλο μια, ούτως ή άλλως, περίεργη ψυχολογία γύρω από τον Αλέγκρι και τους παίκτες του. Για τον Λαβέτσι, πάντως, δεν έχουν προχωρήσει ούτε σε επιβεβαίωση ούτε σε διάψευση προς το παρόν...

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να έρθει. Σίγουρα θα βοηθήσει με την ποιότητα που διαθέτει. Η ομάδα πρέπει να κοιτάξει και για παίχτη στο κέντρο. Lemina και Hernanes είναι πολύ λίγοι για το κέντρο.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Don Luciano: Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αυτό είναι το δεδομένο. Μπορεί να βοηθήσει. Μακάρι να έρθει κάποιος που να κάνει τη διαφορά. Ας είναι και ο Λαβέτσι.

      Forza Juve!

      Διαγραφή