18 Νοε 2015

Τέσσερις τραυματίες και ένας υποτιθέμενος δανεισμός

Τώρα που γέμισε και πάλι το προπονητικό κέντρο, επιστρέψαμε στην πραγματικότητα. Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας ταλαιπωρούνται από μυικούς τραυματισμούς ενώ ακούστηκε και μια περίπτωση δανεισμού.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Δε νομίζω να είναι… μπλόφα πως ο Μπουφόν, ο Λιχστάινερ και ο Μάντζουκιτς είναι τραυματίες και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί την Πέμπτη. Στο ίδιο γκρουπ είναι ο Κάσερες ο οποίος δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα. Υπαρκτή η είδηση αλλά κάπως… διογκωμένη.

Και οι τρεις πρώτοι έχουν ενοχλήσεις που μπορεί να τους κρατήσουν εκτός από τον αγώνα με τη Μίλαν. Απίθανο σενάριο να απουσιάσουν όλοι τους, ίσως και κανένας. Το θέμα είναι πως πάλι καλούμαστε να προετοιμαστούμε όχι πλήρεις και… αγχωτικά.

Η φετινή Γιούβε πρέπει να έχει παίξει ελάχιστα παιχνίδια με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή. Βέβαια, και αυτά τα λίγα παιχνίδια, δε θαμπωθήκαμε από την εικόνα της ομάδας αλλά όπως και να ’χει, πολλοί τραυματισμοί φέτος. Και αν οι τωρινοί φαίνονται ή ακούγονται επιπόλαιοι, οι προγενέστεροι ήταν βαρβάτοι.

Ακόμη και μέσα από τέτοια μικρά γεγονότα χαλάει η ηρεμία στην ομάδα. Η αγωνιστική κατάσταση των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ιταλίας κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα και αποτελεί ερωτηματικό πώς θα αντιδράσει η Γιούβε μετά τη διακοπή σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι.

Σε λιγότερο από τρία εικοσιτετράωρα υποδεχόμαστε τη Μίλαν και για τον ποδοσφαιρικό μας κόσμο είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Έχουμε ξεχαστεί τόσες ημέρες χωρίς πρωτάθλημα αλλά και με τα όσα σημαντικά έχουν συμβεί στον κόσμο, αλλά θα επιστρέψουμε και σε αυτήν την πραγματικότητα.

Α, μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, μια ομάδα χτύπησε την πόρτα της Γιούβε, όπως αναφέρει η Tuttosport, για να πάρει δανεικό τον Τζάτζα. Η Νόριτς, λένε, ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της «Κυρίας». Πρώτον, ο παίκτης αποκλείεται να θελήσει να πάει, δεύτερον, η Γιούβε δε θα θέλει να τον δώσει με τίποτα εκεί. Τρίτον, ακόμη και όταν ακούς πως η Νόριτς θέλει παίκτη που εμείς ξοδέψαμε ένα σωρό εκατομμύρια για να τον πάρουμε, αυτομάτως σκέφτεσαι πόσο λανθασμένη κίνηση ήταν.

Και φυσικά δε φταίει ο Τζάτζα γι’ αυτό. Και εμένα να μου έλεγαν έλα να παίξεις στη Γιούβε, θα πήγαινα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου