9 Νοε 2015

Νέα στήλη στη Famiglia Bianconera

Ξεκινήσαμε με αρθογραφία. Εκτός από τις απόψεις, στην πορεία προστέθηκαν αφιερώματα και φωτογραφικά θέματα. Σε περιόδους που κρίνουμε, υπάρχουν και ψηφοφορίες. Πλέον, το blog θα σας προσφέρει κάτι ακόμη.

Η νέα στήλη «Ξέρετε ότι…» θα είναι μικρές και σύντομες «σφήνες» με γεγονότα που η θεματολογία τους θα αντλείται από τη Γιουβέντους αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες, περίεργα στατιστικά, ξεχασμένα γεγονότα και πολλά πολλά ακόμη.



Το blog έχει ξεπεράσει τους 21.000 (!) μοναδικούς επισκέπτες (με στοιχεία από τα Google Anlaytics) και επειδή τιμούμε τους αναγνώστες μας, προσπαθούμε να κάνουμε το περιεχόμενό μας ακόμη καλύτερο.

1 σχόλιο:

  1. παλικαρια και παλι μπραβω!! καταπληκτικη δουλεια στο σαιτ περικλειετε τα παντα γυρω απο τη γιουβε και κρατατε επιπεδο στις αναφορες για αλλες ομαδες.Θα σας προτεινα να ασχοληθειτε με ρετρο ιστοριες του καμπιονατο ειτε ομαδες που για καποια χρονια ειχαν τρομερη φουρνια παικτων.... θα ηθελα παρα μα παρα πολυ αφιερωμα στο κατα την ταπεινη μου γνωμη πιο αντρικο πρωταθλημα που ηταν αυτο της σαμπντορια που ηρθε κοντρα στον ντιεγκο και στους ιπταμενους ολανδους!!! Καλη επιτυχια στη νεα προσπάθεια.Δημητρης μιλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή