26 Δεκ 2015

Ο Ντιμπαλά μιλάει για τον Μέσι και για μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής του

Ο Πάουλο Ντιμπαλά είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλές προοπτικές. Δουλεύει και εξελίσσεται συνεχώς. Τι λέει όμως ο ίδιος για τον Λιονέλ Μέσι;

«Μελετώ τον Μέσι, το να τον συναντήσω είναι το μόνο όνειρο μου που δεν έχει πραγματικότητα καθώς έλειπε όταν κλήθηκα στην εθνική ομάδα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του, δεν έπαιξα ποτέ εναντίον του αλλά παρακολουθώ όλα όσα κάνει και νομίζω πως μπορώ να μάθω από αυτόν μελετώντας τις κινήσεις του» είπε ο Ντιμπαλά.

«Για εμάς τους Αργεντίνους, ο Μέσι είναι το σημείο αναφοράς αυτή την εποχή. Σε αντίθεση με τον Μαραντόνα, όμως, αυτός δεν έχει κατακτήσει το Μουντιάλ και έτσι οι Αργεντίνοι του επιτίθενται. Δεν θα κάνω συγκρίσεις. Είχαμε τον Ντιέγκο, τώρα έχουμε τον Λέο και παραπονιόμαστε; Κριτικάρουμε τον Μέσι, είμαστε τρελοί», πρόσθεσε.

Από εκεί και πέρα, ο άσος της Γιουβέντους μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να ωριμάσει πιο γρήγορα, λέγοντας πως «δεν υπήρχε προπόνηση στην οποία δεν με πήγε αυτός. Η ασθένεια του κράτησε πολύ, ήξερα ότι ο θάνατος έρχεται μήνες πριν έρθει. Μου λείπει πάρα πολύ αλλά η απουσία του μου έδωσε δύναμη και με ωρίμασε. Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια μου, η μητέρα μου είναι στο Τορίνο μαζί μου. Ηξερα, όμως, ότι αν ήθελα να κάνω καριέρα θα έπρεπε να φύγω από το σπίτι μου και αυτό έκανα στα 15 μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου