25 Δεκ 2015

Ποιον παίκτη φέρεται να «βλέπει» ο Μαρότα αλλά δεν τρελαίνει τον Αλέγκρι

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει επίσημα η διορθωτική μεταγραφική περίοδος. Η Γιουβέντους μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά της αλλά οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν.

Το τελευταίο που αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ είναι πως η ομάδα κοιτάζει την περίπτωση Εβερ Μπανέγκα, ο οποίος μπορούμε να πούμε πως ταιριάζει στο στυλ του Αντρέα Πίρλο που έφυγε.

Ο Μπέπε Μαρότα ποντάρει στο ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει πολύ καλές σχέσεις με την Σεβίλλη αφού άφησε ελεύθερο τον Φερνάντο Γιορέντε. Μάλιστα, περιμένει μια ανταποδοτική κίνηση από τη στιγμή που θα ενδιαφερθεί σοβαρά η Γιουβέντους για τον μέσο της ισπανικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται πως δεν… τρελαίνεται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ, προτιμάει να μην πάρει κάποιον τέτοιον και να αυκηθούν τα χρήματα στο μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Η περίπτωσή του Μπανέγκα πάντως δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League. Το θέμα είναι, κοιτάζει κάπου αλλού η Γιούβε και έχουν αφήσει επίτηδες να διαρρεύσει αυτό το όνομά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου