22 Δεκ 2015

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους

Με τον Γενάρη να πλησιάζει, όλο και θα αυξάνεται η συχνότητα με την οποία θα μεταδίδονται μεταγραφικά ρεπορτάζ.

Ο Μπέπε Μαρότα έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κυκλοφορούν ονόματα, τα οποία έχουν να κάνουν βασικά με το χώρο του κέντρου.

Αυτό σημαίνει ότι το θέμα Λαβέτσι απασχολεί όλο και λιγότερο, όπως μετέδωσε το Sky Italia, καθώς στο 3-5-2 που χρησιμοποιεί αυτή την στιγμή η ομάδα, ο Αργεντίνος δεν έχει θέση.

Αντιθέτως, στο σχετικό ρεπορτάζ συντηρείται το θέμα Γκουντογκάν, για τον οποίο είναι πιθανό να γίνει μια νέα προσπάθεια στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, αν και η Ντόρτμουντ δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει στα μέσα της σεζόν.

Πάντα για την μεσαία γραμμή, επανέρχεται στην επικαιρότητα του Ραμπιό, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν έχει θέση πολύ χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η Γιουβέντους, που ήθελε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο αλλά ο ίδιος είχε προτιμήσει να ανανεώσει με τους Γάλλους τότε, σύμφωνα με το Sky Italia εξακολουθεί να ρίχνει ματιές προς τον νεαρό Γάλλο, αν και δεν έχει αποφασιστεί να γίνει κάποια κίνηση.

Αντιθέτως, έχει αποφασιστεί ότι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι θα μπει όλο και περισσότερο στην ομάδα από εδώ και πέρα και γι’ αυτό υπήρξε νέα αρνητική απάντηση στη Νάπολι, που τον θέλει έστω δανεικό ως το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου