23 Δεκ 2015

Μπίλιες έχουν γίνει στην Ιντερ

@ Πόσες στραβές κάναμε στην αρχή της χρονιάς; Ουκ ολίγες. Εγινε ποτέ το έλα να δεις στα αποδυτήρια της ομάδας; Όχι. Το ρεπορτάζ που έβγαλε η Gazzetta dello Sport για την Ιντερ, και ακολούθησαν και οι άλλοι, είναι αποκαλυπτικό.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Black Duck

@ Εχουμε και λέμε λοιπόν…

@ Στο ημίχρονο του κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τη Λάτσιο και ενώ οι ιντερίστι έχαναν 0-1 (δηλαδή η διαφορά εκείνη τη στιγμή είχε πάει από το -6 στο -3) δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ Μαντσίνι-Γιόβετιτς.

@ Ο προπονητής της Ιντερ του είπε πως θα γίνει αλλαγή και να πάει στα ντους. Μετά από τρία λεπτά άλλαξε άποψη και του λέει παίζεις. Τελικά τον έκανε αλλαγή κάπου στο 60’. Δημιουργήθηκε μια πρώτη ένταση, όχι τόσο ικανή για να γίνει θέμα. Αλλά μπήκαν οι… βάσεις.

@ Τα… καλά έγιναν μετά.

@ Στο τέλος του αγώνα και ενώ η ήττα ήταν αρκετά επώδυνη, η ένταση μεταξύ προπονητή-ποδοσφαιριστή πήρε διαστάσεις. Και δεν ήταν το μόνο περιστατικό.

@ Επεισόδιο δημιουργήθηκε μεταξύ του Ικάρντι και του Μέλο. Πιο χοντρό από το προηγούμενο. Ο πρώτος τα έχωσε στον δεύτερο για το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες όπως μεταφέρουν οι Ιταλοί.

@ Και να σκεφτείτε πως είναι ακόμη πρωτοπόροι.

ΥΓ: Ένα προσωπικό ευχαριστώ στα παιδιά από την Famiglia Bianconera για την πρόταση που μου έκαναν να  ενσωματωθώ στην συντακτική τους ομάδα. Νιώθω πως δεν ήρθα απλά σε ένα σωστά δομημένο blog αλλά σε ένα blog που λειτουργεί χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου