28 Δεκ 2015

Προφορική συμφωνία με τη Γιούβε αποκαλύπτει ο ατζέντης του Μπεράρντι

Ο Σιμόνε Σεγκεντόνι, ατζέντης του Ντομένικο Μπεράρντι αποφάσισε να βγει μπροστά.

Μιλώντας στο Tuttojuve, αποκάλυψε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της Σασουόλο και της Γιουβέντους. Ξεκαθάρισε όμως: «Δεν υπάρχει τίποτα γραπτό, μόνο προφορική συμφωνία με την Γιουβέντους να παίρνει τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο έναντι 25 εκατ. ευρώ».

«Δεν εκπλήσσομαι καθόλου για το ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων», είπε. Οσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Τότεναμ να τον προσεγγίζει: «Δεν είναι μόνο η Τότεναμ. Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολλές ομάδες να τον δουν, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές μέσω των εφημερίδων».

«Ο Ντομένικο πρέπει να κάνει το παραπάνω βήμα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί τον Ιούνιο αλλά θα παραμείνει στη Σασουόλο μέχρι τότε», πρόσθεσε αλλά έκλεισε με μια διπλωματική τοποθέτηση: «Εκτός κι αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό…».

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από πλευράς Μπεράντι, και όχι δημοσιογράφων ή φημών, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε και τον παράγοντα να κάνει αυτές τις δηλώσεις ο ατζέντης για να ανεβάσει το κασέ του ποδοσφαιριστή του. Άλλο να τον θέλουν αρκετές ομάδες και άλλο να παρουσιάζει μια προφορική συμφωνία για τους επόμενους έξι μήνες.

Τις τελευταίες ημέρες η Famiglia Bianconera έγραφε: Εξελίξεις στην περίπτωση Μπεράρντι

1 σχόλιο: