28 Δεκ 2015

Νέο σενάριο… τράμπας Αλέγκρι-Κόντε

Σε οποιονδήποτε πάγκο στέλνουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία επιμένουν στις φήμες για τον Αντόνιο Κόντε.

Πριν δύο εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει σενάρια που ήθελαν τον Αλέγκρι να βρίσκεται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Αγγλοι, βέβαια, είναι πολύ πιο αφερέγγυοι από τους Ιταλούς σε τέτοια θέματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γινόταν, όπως έγινε, η σχετική αναδημοσίευση των ρεπορτάζ.

Τώρα σειρά έχουν πάρει οι Ιταλοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο Αλέγκρι είναι στη λίστα και της Τσέλσι, μαζί με τον Κόντε. Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Μαξ είναι το βασικό όνομα στο μυαλό και του προέδρου της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, σε περίπτωση που ο νυν προπονητής της εθνικής ομάδας δεν παραμείνει στη θέση του και μετά το Euro.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλιστα, τα σενάρια θέλουν την επιστροφή Κόντε στη Γιουβέντους να είναι πολύ λιγότερο απίθανη από ό,τι έμοιαζε πριν δυο-τρεις μήνες.

Γενικά, επικρατεί ένας χαμός με την προπονητολογία τα τελευταία 24ωρα, με τον Μπέπε Μαρότα πάντως να τονίζει συνεχώς ότι δεν υπάρχει θέμα Αλέγκρι για τους μπιανκονέρι αφού η συνεργασία είναι μια χαρά και υπάρχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου