17 Δεκ 2015

Ένα άσχημο σενάριο για τον Μαρτσέλο Λίπι

Ο Μαρτσέλο Λίπι είναι και θα είναι για πάντα ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Γιουβέντους. Μαζί του ζήσαμε μοναδικές στιγμές επιτυχιών. Αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία, σίγουρα δεν αρέσει στους Γιουβεντίνους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, η Ρόμα ψάχνει αντικαταστάτη του Ρούντι Γκαρσία που πάει από το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα τον εντός έδρας αποκλεισμό από την Σπέτσια για το κύπελλο.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι Ρωμαίοι έχουν προσεγγίσει τον Μαρτσέλο Λίπι ώστε να αναλάβει έναν μεταβατικό ρόλο στον πάγκο των τζαλορόσι. Να αναλάβει δηλαδή την ομάδα της Ρώμης μέχρι να βρεθεί το καλοκαίρι ο «κανονικός» προπονητής. Ο Λίπι, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, φέρεται να είναι θετικός στο να αναλάβει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Τα άλλα ονόματα που ακούγονται, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, είναι Σπαλέτι, Καπέλο και Ματσάρι. Ευχόμαστε να επικρατήσει κάποιος από τους τρεις τελευταίους και να μην δούμε τον Μαρτσέλο Λίπι στον πάγκο της Ρόμα. Όχι πως θα αλλάξει κάτι, η ιστορία έχει γραφτεί και δεν αλλάζει, αλλά όπως και να ’χει, ως Γιουβεντίνοι δε θέλουμε να τον δούμε στη Ρώμη.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Λίπι παρακολούθησε το ματς της Γιούβε με την Λάτσιο στο Ολίμπικο και τότε είχε γραφτεί για προσέγγιση από πλευράς λατσιάλι. Το σίγουρο είναι πως η «αιώνια πόλη» έχει σε στενό πρέσινγκ τον Ιταλό προπονητή. Για να δούμε πού θα καταλήξουν όλες αυτές οι φήμες.

Η περίπτωση έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

1 σχόλιο:

  1. Ας ελπίζουμε να είναι από τις γνωστές μπαρούφες των ιταλών δημοσιογράφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή