30 Δεκ 2015

Ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς από τον… Άραβα Ανιέλι

Η αγωνιστική και οικονομική ανάπτυξη της Γιουβέντους υπό την προεδρία του Αντρέα Ανιέλι είναι εμφανής σε όλους και ο στόχος είναι ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η σεζόν 2014-15 ήταν η πρώτη μετά τα όσα έγιναν το 2006 που έκλεισε με θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά τον οικονομικό απολογισμό, απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από το καλοκαίρι του 2010, όταν και ανέλαβε ο Ανιέλι το κουμάντο στη Γιούβε.

Οι μπιανκονέρι για πρώτη φορά ξεπέρασαν τα 300 εκατ. ευρώ σε ό,τι αφορά τα έσοδα και όπως αναφέρει η Tuttosport σε σχετικό σημερινό ρεπορτάζ της, ο στόχος είναι τα σχεδόν 350 να γίνουν σταθερά τουλάχιστον 400.



Με σερί πρωταθλήματα, με επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη μέσω της παρουσίας στον περσινό τελικό του Champions League και με την Γιουβέντους να έχει γίνει και πάλι ελκυστική για τα μεγάλα ονόματα, ο Ανιέλι έχει βάλει ως στόχο τα έσοδα να σταθεροποιηθούν και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα 400 εκατ. ευρώ ετησίως, μειώνοντας κι άλλο την διαφορά με τις τέσσερις ομάδες που είναι μπροστά, εδώ και χρόνια, σε ό,τι αφορά τα έσοδα: Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου