21 Δεκ 2015

Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Νέντβεντ αλά Πογκμπά στα αποδυτήρια της Γιούβε

Ο πανηγυρισμός του Πογκμπά στο γκολ με την Κάρπι προκάλεσε πανικό στα social media και πήρε μέρος και ο... Πάβελ Νέντβεντ!

«Dab-mania», γράφουν οι Ιταλοί, επικράτησε την Κυριακή μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Κάρπι και τον πανηγυρισμό του Πογκμπά στο γκολ του 1-3. Ο Γάλλος ουσιαστικά κουνήθηκε σε ρυθμό ραπ, ο χορός ονομάζεται «dab» και αποδείχθηκε ότι άρεσε τελικά και στους υπόλοιπους στην ομάδα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον συνομίληκο Ντιμπάλα αλλά και στον... Νέντβεντ.

Ο Τσέχος, παρά το γεγονός ότι είναι ο αντιπρόεδρος, εξακολουθεί να παρακολουθεί τις περισσότερες προπονήσεις της εβδομάδας και βοηθάει συνεχώς τους νεότερους στο να αποκτήσουν την σωστή νοοτροπία.

Ετσι, μετά το τέλος του αγώνα και αφού ακολουθούν γιορτές, είπε να υποκύψει στην πίεση των Πογκμπά-Ντιμπάλα, πανηγυρίζοντας μαζί τους με τον ίδιο τρόπο, για να βγάλουν και τη σχετική φωτογραφία.

1 σχόλιο:

  1. Τα τρία μεγαλύτερα κεφάλαια αυτή τη στιγμή στη Γιουβε (μελλοντικά πάντα) εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
    Καλά Χριστούγεννα παιδιά!
    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.