21 Δεκ 2015

Η κυνική Ιντερ και οι... παραπλανητικές δηλώσεις του Μαρότα

Η ομάδα βρίσκεται στο -3 από την κορυφή αλλά στην Γιουβέντους κρατούν χαμηλούς τόνους, όπως φαίνεται και από την τοποθέτηση του Μπέπε Μαρότα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιούβε μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα των νερατζούρι από τη Λάτσιο και όλοι καταλαβαίνουμε πως η τακτική τη ομάδας, και σωστά κάνει, είναι να μην δέχεται τον ρόλο του φαβορί στην παρούσα χρονική στιγμή.

«Ποια είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα;», ρωτήθηκε ο Μαρότα και να τι απάντησε, «Η Ιντερ έχει μεγάλη ποιότητα, εμπειρία και έχει έναν καλό προπονητή που έχει μπορεί να μην έχει συγκεντρώσει ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας αλλά έχουν ομαδικό πνεύμα».

«Η Ιντερ είναι μία κυνική ομάδα που δε δίνει βάση στην αισθητική αλλά στην ουσία. Είναι επάξια στην κορυφή», πρόσθεσε ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι. «Αν και έχουν πετύχει λίγα γκολ είναι μπροστά γιατί έχουν καλή άμυνα. Η Ιντερ, τελικά, είναι μια ομάδα που ξέρει να νικάει».

Είναι εμφανές πως όταν δηλώνεις για τον αντίπαλό σου την επομένη μιας ήττας σοκ πως είναι ομάδα που ξέρει να νικάει, πρόκειται για μία κίνηση τακτικής. Η Γιουβέντους σκαρφάλωσε ψηλά στην βαθμολογία και βρίσκεται σε απόσταση βολής και από την Ιντερ και στο Τορίνο ξέρουν πως πρέπει να χειριστούν το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου