24 Δεκ 2015

Σενάριο για νέα επιστροφή του Μάτρι!

Αλήθεια ή ψέματα, το γεγονός από μόνο του είναι εντυπωσιακό: Κυκλοφόρησε και πάλι σενάριο για επιστροφή του Αλεσάντρο Μάτρι.

Αν το κάνουν για γούρι, αν όντως έχουν εκτιμήσει ότι είναι καλή λύση για να υπάρχει ή αν οι δημοσιογράφοι στην Ιταλία δεν έχουν ακόμη κάτι χειροπιαστό να γράψουν, δεν το ξέρουμε. Οπως και να έχει, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι παίζει πάλι σενάριο για επιστροφή Μάτρι. Και παίζει από την Gazzetta dello Sport.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει εστιάσει στο θέμα Τζάτζα, αναφέροντας στο ρεπορτάζ ότι αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και ότι το ποσό που θα ζητούσε σε μια τέτοια περίπτωση η Γιούβε -που έδωσε 18 για να τον πάρει το καλοκαίρι- ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ.

Αν θυμηθούμε τις δηλώσεις του Αλέγκρι μετά το 4-0 επί της Τορίνο, στις οποίες είπε ότι ο Τζάτζα δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο ούτε με πώληση ούτε με δανεισμό, τότε προφανώς αυτό το ρεπορτάζ δεν έχει βάση. Επειδή, όμως, ποτέ δεν ξέρεις, ας το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, άλλωστε, ο Μάτρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει άριστες σχέσεις τόσο με τον Αλέγκρι όσο και με τα αποδυτήρια των μπιανκονέρι αφού τους ξέρει όλους πάρα πολύ καλά εδώ και πέντε χρόνια ενώ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να... τρώει όσο πάγκο χρειαστεί, γνωρίζοντας πως είναι μια επιπλέον λύση για την επιθετική γραμμή και όχι πρωταγωνιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου