23 Δεκ 2015

Βερόν για Ντιμπαλά: Ασκούν τεράστια πίεση πάνω του και πρέπει να το προσέξουν αυτό

«Δεν πρέπει να έχουν τόσο πολλές προσδοκίες από τον Ντιμπαλά», δήλωσε ο Σεμπαστιάν Βερόν αναφερόμενος στον άσσο της Γιουβέντους. Ο Αργεντίνος σχολίασε την πορεία του συμπατριώτη του στο Τορίνο, μίλησε για τον Τέβες και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ασκούν τεράστια πίεση πάνω του και πρέπει να το προσέξουν αυτό. Δεν μπορεί ένας τόσο νέος να έχει και ρόλο ηγέτη και να σκοράρει τόσα γκολ», τόνισε για τον ρόλο του Ντιμπαλά με την μπιανκονέρα φανέλα.

«Ο Τέβες έχει πιο ισχυρή ποδοσφαιρική προσωπικότητα αλλά ο Ντιμπαλά περισσότερη ποιότητα», είπε ο Βερόν όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τους δύο ποδοσφαιριστές. Για τον Τέβες πρόσθεσε: «Είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Μπόκα αλλά η Γιουβέντους θα είναι πάντα στην καρδιά του».

Σχετικά με την πορεία του πρωταθλήματος, ο πρώην παίκτης των νερατζούρι υποστήριξε πως «η Ιντερ μπορεί να πάρει το σκουντέτο παρά την απειλή της Γιουβέντους. Όλα είναι πιθανά φέτος, η Γιούβε δεν είναι ίδια όπως παλιότερες εποχές που κυριαρχούσε από την αρχή μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου